Logopèdia


En les malalties neurològiques com l'Esclerosi Múltiple, la logopèdia és realment important ja que afavoreix la comunicació i preveu i tracta les possibles dificultats deglutòries.
0
Persones ateses el darrer any

Des del servei de logopèdia informem, orientem, prevenim i mantenim els aspectes relacionats amb els trastorns de la comunicació, la parla i al deglució.

L’objectiu d’aquesta teràpia és incedir en els aspectes que necessita cada persona per millorar la seva situació de forma individualitzada i donar-li estratègies per aplicar, estimulant i millorant el seu estat físic i psíquic.

La teràpia és sempre flexible, per evitar molèsties i esgotament i sempre dirigit a la funcionalitat, pensada com a eina aplicable en el seu dia a dia.

Contacta’ns per conèixer els requisits, detalls i horaris del nostre servei de logopèdia

logopedia

La principal característica de la logopèdia en la persona amb E.M consisteix en la rehabilitació de les alteracions de la parla, la veu i la deglució. A través d’aquest servei els / les usuaris / es milloren la seva comunicació, aprenent a utilitzar la respiració de forma correcta, millorant l’agilitat, la força i la coordinació dels òrgans implicats en la parla, utilitzant diferents tècniques de respiració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content