Luis del Olmo torna a complir amb associacions socials del Bierzo, i manté, malgrat els difícils moments econòmics, les seves ajudes benèfiques de l’anual torneig de golf que organitza a Marbella a aquest efecte. El veterà locutor, ha remitito tres xecs de set mil euros cadascun, amb destinació a Proyecto Hombre, Asociación de Esclerosis Múltiple del Bierzo i Alzheimer Bierzo.Luis del Olmo vuelve a cumplir con asociaciones sociales del Bierzo, y mantiene, pese a los difíciles momentos económicos, sus ayudas benéficas del anual torneo de golf que organiza en Marbella con este fin. El veterano locutor, ha remitito tres cheques de siete mil euros cada uno, con destino a Proyecto Hombre, Asociación de Esclerosis Múltiple del Bierzo y Alzheimer Bierzo.

Són aportacions vitals que serviran principalment als tres col·lectius per pagar factures endarrerides i tirar endavant, amb els tallers i programes previstos per a la present temporada.

Amb aquest lliurament realitzat en els estudis d’Onda Bierzo Punt Radio en Ponferrada, Luis de l’Om compleix 18 anys de subvencions a col·lectius socials, als quals ja ha lliurat des de l’any 1994 en què va començar el primer Torneig en “La Cinquena de Marbella”, un milió i mitjà d’euros.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elbierzodigital.com/web/frontend/noticia.php?idseccion=12&idarticulo=3007&seccion=BIERZO

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Son aportaciones vitales que servirán principalmente a los tres colectivos para pagar facturas atrasadas y salir adelante, con los talleres y programas  previstos para la presente temporada. 

Con esta entrega realizada en los estudios de Onda Bierzo Punto Radio en Ponferrada, Luis del Olmo cumple 18 años de subvenciones a colectivos sociales, a los que ya ha entregado desde el año 1994 en que comenzó el primer Torneo en “La Quinta de Marbella”, un millón y medio de euros. 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elbierzodigital.com/web/frontend/noticia.php?idseccion=12&idarticulo=3007&seccion=BIERZO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content