Madrid acollirà les XI Jornades Mèdiques de l’Associació Espanyola de Lluita contra l’Esclerosi Múltiple per debatre i aprendre gràcies als testimonis de professionals i pacients, que es celebrararán l’1 d’octubre.

La recepció dels assistents tindrà lloc a partir de les 10.00 hores a l’Hotel NH Passeig de l’Havana de Madrid i la jornada serà presentada a les 10.15 hores pel coach executiu i d’equips de Atresora, Ivan Yglesias-Palomar, que a més és familiar d’una afectada.

Posteriorment, es duran a terme les ponències ‘Viure amb esclerosi múltiple’ i ‘Estratègies d’afrontament: com fer front a situacions de la vida quotidiana’ a càrrec de Mabel Martí, afectada d’esclerosi múltiple i sòcia de l’Associació Espanyola de Lluita contra l’esclerosi múltiple, i Rosana Cridis, psicòloga i familiar d’una afectada, respectivament.

Per la seva banda, a partir de les 12.15 hores el doctor Sergio Martínez-Yélamos, neuròleg de l’Hospital de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, desenvoluparà la seva ponència ‘Investigació en Esclerosi Múltiple’.

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://noticias.lainformacion.com/salud/enfermedades/JORNADAS-ASOCIACION-ESPANOLA-ESCLEROSIS-MULTIPLE_0_948205255.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content