L’edició número sis de la cursa popular ‘Corre per l’Esclerosi Múltiple’ tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig. Aquest dia milers de persones inundaran l’esplanada de l’Àngel a la Casa de Camp de Madrid, des de les 09.00 hores, per donar suport corrent a les persones afectades d’esclerosi múltiple i les seves famílies, en un dels esdeveniments de sensibilització social més populars de la Fundació esclerosi Múltiple de Madrid (FEMM).

La edición número seis de la carrera popular ‘Corre por la Esclerosis Múltiple’ tendrá lugar el próximo sábado 28 de mayo. Ese día miles de personas inundarán la explanada del Ángel en la Casa de Campo de Madrid, desde las 09.00 horas, para apoyar corriendo a las personas afectadas de esclerosis múltiple y sus familias, en uno de los eventos de sensibilización social más populares de la Fundación Esclerosis Múltiple de Madrid (FEMM).

Com anys anteriors, la cursa popular organitzada conjuntament per la FEMM i Run & Win, comptarà amb dues distàncies: 2,3 i 10 quilòmetres, i dues categories: masculina i femenina. Dues opcions perquè tant amants del running ja experimentats com aficionats, afectats i familiars puguin gaudir del mateix trobada esportiva i solidari.
Les inscripcions per participar a la sisena edició de la cursa ja estan obertes. Les inscripcions es podran realitzar a través de la plataforma digital www.correporlaesclerosismultiple.com seleccionant la distància de la carrera en què vols participar.

També es pot realitzar de manera presencial a la planta d’esports d’El Corte Inglés de Castellana, Goya i Sanchinarro, ia la seu de la Fundació Esclerosi Múltiple de Madrid (C / Ponzano, 53).

El preu de la inscripció per a les dues distàncies és de 12,40 euros si es fa des de la plataforma en línia i 12 euros si es porta a terme en els punts físics esmentats anteriorment. La inscripció inclou el dorsal-xip i la bossa del corredor, materials que es poden recollir els dies 26 i 27 de maig a la planta d’esports d’El Corte Inglés de Castellana.

L’edició de l’any passat va ser tot un èxit de participació que va congregar prop de 3.500 persones i més d’un centenar de voluntaris que van gaudir d’un ambient lúdic i festiu generant una veritable ‘corrent de solidaritat’ entorn als afectats per esclerosi múltiple.

‘Corre per l’Esclerosi Múltiple’ s’emmarca dins dels actes de celebració del Dia Mundial contra l’Esclerosi Múltiple (25 de maig), una malaltia que afecta gairebé 47.000 persones al nostre país, 6.000 residents a Madrid, segons dades de la Societat espanyola de Neurologia (SEN).

Como años anteriores, la carrera popular organizada conjuntamente por la FEMM y Run&Win, contará con dos distancias: 2,3 y 10 kilómetros, y dos categorías: masculina y femenina. Dos opciones para que tanto amantes del running ya experimentados como aficionados, afectados y familiares puedan disfrutar del mismo encuentro deportivo y solidario.
Las inscripciones para participar en la sexta edición de la carrera ya están abiertas. Las inscripciones se podrán realizar a través de la plataforma digital www.correporlaesclerosismultiple.com seleccionando la distancia de la carrera en la que quieres participar.

También se puede realizar de manera presencial en la planta de deportes de El Corte Inglés de Castellana, Goya y Sanchinarro, y en la sede de la Fundación Esclerosis Múltiple de Madrid (C/ Ponzano, 53).

El precio de la inscripción para ambas distancias es de 12,40 euros si se hace desde la plataforma online y 12 euros si se lleva a cabo en los puntos físicos citados anteriormente. La inscripción incluye el dorsal-chip y la bolsa del corredor, materiales que podrán recogerse los días 26 y 27 de mayo en la planta de deportes de El Corte Inglés de Castellana.

La edición del año pasado fue todo un éxito de participación que congregó a cerca de 3.500 personas y más de un centenar de voluntarios que disfrutaron de un ambiente lúdico y festivo generando una verdadera ‘corriente de solidaridad’ entorno a los afectados por esclerosis múltiple.

‘Corre por la Esclerosis Múltiple’ se enmarca dentro de los actos de celebración del Día Mundial contra la Esclerosis Múltiple (25 de mayo), una enfermedad que afecta a casi 47.000 personas en nuestro país, 6.000 residentes en Madrid, según datos de la Sociedad Española de Neurología (SEN).

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.madridiario.es/433995/madrid-correra-esclerosis-multiple

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.madridiario.es/433995/madrid-correra-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content