LA POBLA D’ALFINDÉNLA PUEBLA DE ALFINDÉN

La Pobla d’Alfindén organitza per desè any consecutiu el seu Marató Aquàtic Solidari contra l’Esclerosi Múltiple. Amb aquesta activitat es busca informar la població d’una malaltia que afecta més de 1.000 persones a tot Aragó. La marató infantil va tenir lloc ahir entre les 12.00 i les 18.00 hores, mentre que el d’adults serà avui, d’11.00 a 21.00 hores.

L’activitat, que té lloc a les piscines municipals, està recolzada per la Fundació Aragonesa d’Esclerosi Múltiple (Fadema). L’ajuntament vol així transmetre a la societat els problemes i efectes derivats d’aquesta malaltia, a més d’aconseguir que es recaptin fons per a la investigació contra l’esclerosi progressiva.

Les carreres aquàtiques constitueixen un acte més dins el programa de les festes patronals de la localitat en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció i Sant Roc, que començaran oficialment aquest diumenge.

La Puebla de Alfindén organiza por décimo año consecutivo su Maratón Acuático Solidario contra la Esclerosis Múltiple. Con esta actividad se busca informar a la población de una enfermedad que afecta a más de 1.000 personas en todo Aragón. El maratón infantil tuvo lugar ayer entre las 12.00 y las 18.00 horas, mientras que el de adultos será hoy, de 11.00 a 21.00 horas.

La actividad, que tiene lugar en las piscinas municipales, está apoyada por la Fundación Aragonesa de Esclerosis Múltiple (Fadema). El ayuntamiento quiere así transmitir a la sociedad los problemas y efectos derivados de esta enfermedad, además de conseguir que se recauden fondos para la investigación contra la esclerosis progresiva.

Las carreras acuáticas constituyen un acto más dentro del programa de las fiestas patronales de la localidad en honor a Nuestra Señora de la Asunción y San Roque, que comenzarán oficialmente este domingo.

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/aragon/maraton-acuatico-esclerosis-multiple_1133072.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/aragon/maraton-acuatico-esclerosis-multiple_1133072.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content