La princesa creua nadant el canal d’Amsterdam per recaptar fons per a una associació de malalts d’esclerosi múltiple La princesa cruza a nado el canal de Amsterdam para recaudar fondos para una asociación de enfermos de esclerosis múltiple.

La princesa Maxima d’Holanda no ha dubtat a llançar-se a l’aigua per recolzar una bona causa. Amb neopreno i capell de bany, l’esposa de l’hereu al tron holandès ha participat en la «Amsterdam City Swim». Es tracta d’una competició en la qual nedadors professionals i afeccionats creuen el canal d’Amsterdam per recaptar fons per a una associació de malalts d’esclerosi múltiple.

Dos quilòmetres nadant que ens demostren que la princesa, a les seves 41 anys, està en perfecta forma física. Sense perdre detall, el seu marit, el príncep Guillermo d’Holanda, i les seves tres filles, li esperaven orgullosos en primera fila.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.abc.es/20120910/estilo-gente/abci-maxima-holanda-agua-201209101913.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

  La princesa Maxima de Holanda no ha dudado en lanzarse al agua para apoyar una buena causa. Con neopreno y gorro de baño, la esposa del heredero al trono holandés ha participado en la «Amsterdam City Swim». Se trata de una competición en la que nadadores profesionales y aficionados cruzan el canal de Amsterdam para recaudar fondos para una asociación de enfermos de esclerosis múltiple.

Dos kilómetros a nado que nos demuestran que la princesa, a sus 41 años, está en perfecta forma física. Sin perder detalle, su marido, el príncipe Guillermo de Holanda, y sus tres hijas, le esperaban orgullosos en primera fila.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.abc.es/20120910/estilo-gente/abci-maxima-holanda-agua-201209101913.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content