La companyia químic farmacèutica alemanya Merck ha adquirit en exclusivitat els drets mundials del fàrmac experimental per a l’esclerosi múltiple ‘PI-2301’, anteriorment desenvolupat per Peptimmune Inc. 

La compañía químico farmacéutica alemana Merck ha adquirido en exclusividad los derechos mundiales del fármaco experimental para la esclerosis múltiple ‘PI-2301’, anteriormente desarrollado por Peptimmune Inc.

MADRID, 23 (EUROPA PRESS)

“Al llarg dels anys, la companyia ha treballat incessantment en el desenvolupament d’opcions de tractament innovadores que responguessin a les necessitats de les persones amb esclerosi múltiple”, assenyala la directora de Desenvolupament del Portfolio Global de la Divisió Merck Serono, Susan Herbert, qui afegeix que aquest fàrmac podria tenir un paper “molt valuós” en el tractament d’aquesta incapacitante malaltia.

L’adquisició de ‘PI-2301’ inclou el seu desenvolupament mundial en exclusiva i els drets de comercialització del fàrmac. Aquest medicament ha completat la fase Ib en esclerosi múltiple i és a punt d’iniciar els assajos clínics en fase II.

El ‘PI-2301’ és un pèptid copolímer de segona generació que es creu potència la resposta moduladora del sistema immunològic. Merck investigarà l’aplicació d’aquest producte a malalties autoinmunes com l’esclerosi múltiple.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3397980/09/11/Empresas-Merck-adquiere-los-derechos-mundiales-del-farmaco-experimental-PI2301-para-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

MADRID, 23 (EUROPA PRESS)

“A lo largo de los años, la compañía ha trabajado incesantemente en el desarrollo de opciones de tratamiento innovadoras que respondieran a las necesidades de las personas con esclerosis múltiple”, señala la directora de Desarrollo del Portfolio Global de la División Merck Serono, Susan Herbert, quien añade que este fármaco podría tener un papel “muy valioso” en el tratamiento de esta incapacitante enfermedad.

La adquisición de ‘PI-2301’ incluye su desarrollo mundial en exclusiva y los derechos de comercialización del fármaco. Este medicamento ha completado la fase Ib en esclerosis múltiple y está a punto de iniciar los ensayos clínicos en fase II.

El ‘PI-2301’ es un péptido copolímero de segunda generación que se cree potencia la respuesta moduladora del sistema inmunológico. Merck investigará la aplicación de este producto a enfermedades autoinmunes como la esclerosis múltiple.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3397980/09/11/Empresas-Merck-adquiere-los-derechos-mundiales-del-farmaco-experimental-PI2301-para-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content