Gràcies a la implicació de la farmacèutica Merck podem portar a terme el nostre projecte “Ens cuidem, et cuidem. Coaching per a cuidadors” enfocat a l’atenció emocional i psicològica dels familiars-cuidadors de les persones dependents de la nostra associació. 

Des del 2017, vam desenvolupar un grup de suport per a familiars setmanals amb sessions de coaching mensuals i activitats d’oci trimestrals. De manera que no només el grup sigui un suport sinó que també es pugui treballar amb un professional especialitzat en coaching aspectes com la projecció personal del cuidador i objectius de millora individual, creant un espai de cura i atenció personal reforçant aspectes positius i treballant els negatius.

D’altra banda és molt important que els cuidadors tinguin espais d’oci propis, de tal manera que trimestralment oferim als participants la possibilitat de realitzar sortides lúdiques que ells mateixos gestionen i organitzen.

Aquestes activitats amb els cuidadors es desenvolupen al mateix temps que les persones afectades  són a  La Llar realitzant els seus tractaments i activitats, de tal manera que tothom pugui gaudir de moments de descans i relaxació.

Esperem poder seguir desenvolupant aquest projecte durant molt de temps ja que els familiar-cuidadors sóon bàsics per continuar amb el support a les persones dependents. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut