Unides sota aquesta aspiració comuna, les dues entitats han subscrit avui un conveni marc per consolidar i donar continuïtat a l’estreta col·laboració que vénen desenvolupant a través de la posada en marxa d’activitats dirigides als pacients amb esclerosi múltiple.
En concret, es posaran en marxa accions destinades a promoure la salut, prevenció i detecció a temps d’aquesta malaltia crònica neurodegenerativa discapacitant, així com la millora assistencial i qualitat de vida de les persones afectades. A més, es treballarà conjuntament en programes de formació, sensibilització, educació i divulgació per oferir una major informació sobre aquesta patologia a la societat.

Tal com ha explicat Conxita Tarruella, presidenta d’Esclerosi Múltiple Espanya – organismes que agrupa 34 associacions-, “la unió d’esforços segueix sent un dels nostres cavalls de batalla en la lluita contra l’esclerosi múltiple, i aquesta col·laboració amb Merck és bon exemple d’això. Treballar des de tots els flancs possibles ens ajudarà a ser més eficaços per trobar una solució definitiva a l’EM “.

Per la seva banda, Ana Polanco, directora de Corporate Affairs de Merck, ha assenyalat la rellevància d’establir noves vies de col·laboració amb EME com a associació que aglutina 9.500 persones amb esclerosi múltiple de l’àmbit nacional.

“El compromís de Merck amb la comunitat d’esclerosi múltiple va començar fa ja dues dècades i des de llavors hem advertit un canvi considerable en les necessitats del pacient. Per aquesta raó, conscients de la importància de desenvolupar accions que millorin la seva qualitat de vida i la de seus cuidadors, hem avançat per a proporcionar una resposta més satisfactòria a les seves demandes, un objectiu que mantenim a dia d’avui i que ha motivat la signatura d’aquest conveni “, ha conclòs.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.eleconomista.es/salud/noticias/7811150/09/16/Merck-y-Esclerosis-Multiple-Espana-colaboraran-en-beneficio-de-los-pacientes-con-esta-patologia.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content