La farmacèutica alemanya Merck, a través de la seva divisió Merck Serono, ha signat dos acords de col·laboració amb la japonesa Ono Pharmaceutical per treballar en el desenvolupament d’un fàrmac per a l’esclerosi múltiple i una nova immunoteràpia per al càncer.

  La farmacéutica alemana Merck, a través de su división Merck Serono, ha firmado dos acuerdos de colaboración con la japonesa Ono Pharmaceutical para trabajar en el desarrollo de un fármaco para la esclerosis múltiple y una nueva inmunoterapia para el cáncer.

La farmacèutica alemanya Merck, a través de la seva divisió Merck Serono, ha signat dos acords de col·laboració amb la japonesa Ono Pharmaceutical per treballar en el desenvolupament d’un fàrmac per a l’esclerosi múltiple i una nova immunoteràpia per al càncer.

En concret, el primer acord concedeix a Merck la llicència de drets mundials exclusius, a excepció de Japó, Coreja i Taiwan, per al desenvolupament i comercialització d’ONO-4641, un compost oral actualment en fase II inicialment desenvolupat per al tractament potencial de l’esclerosi múltiple.

El segon acord de llicència atorga a Ono els drets de desenvolupament i comercialització conjunta de la vacuna amb liposomes BLP25 a Japó. Aquest tractament està dissenyat per estimular el sistema immunològic de l’organisme i que aquest ataqui cèl·lules canceroses que expressen l’antigen tumoral MUC-1.

Actualment, la vacuna amb liposomes BLP25 està en fase III de desenvolupament per a pacients amb càncer de pulmó de cèl·lules no petites (CPCNP).
Pel que fa a la comercialització d’ONO-4641, Ono rebrà 1.500 milions de iens japonesos (al voltant de 14 milions d’euros) com a pagament anticipat, i podria rebre pagaments addicionals en funció de l’assoliment de certs objectius de desenvolupament, regulatoris i comercials.

D’altra banda, l’acord separat per a la vacuna amb liposomes BLP25 permetrà a la farmacèutica alemanya rebre un pagament anticipat de 5 milions d’euros, mentre que no s’han donat a conèixer altres condicions financeres.
Segons ha destacat el membre del Consell Executiu de Merck i responsable de la Divisió Merck Serono, Stefan Oschmann, “Ono aportarà la seva enorme experiència tant en el desenvolupament de teràpies innovadores com quant a la comprensió dels requeriments regulatoris existents a Japó”.

Per la seva banda, el president de la farmacèutica japonesa, Gyo Sagara, reconeix estar “igualment encantats” de col·laborar a Japó amb la vacuna amb liposomes BLP25, para juntament amb Merck Serono “oferir un medicament potencial futur per a persones amb càncer de pulmó de cèl·lules no petites”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3440338/10/11/Empresas-Merck-y-Ono-Pharmaceutical-trabajaran-juntos-en-busca-de-un-nuevo-farmaco-para-la-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductorLa farmacéutica alemana Merck, a través de su división Merck Serono, ha firmado dos acuerdos de colaboración con la japonesa Ono Pharmaceutical para trabajar en el desarrollo de un fármaco para la esclerosis múltiple y una nueva inmunoterapia para el cáncer.

En concreto, el primer acuerdo concede a Merck la licencia de derechos mundiales exclusivos, a excepción de Japón, Corea y Taiwan, para el desarrollo y comercialización de ONO-4641, un compuesto oral actualmente en fase II inicialmente desarrollado para el tratamiento potencial de la esclerosis múltiple.

El segundo acuerdo de licencia otorga a Ono los derechos de desarrollo y comercialización conjunta de la vacuna con liposomas BLP25 en Japón. Dicho tratamiento está diseñado para estimular el sistema inmunológico del organismo y que éste ataque células cancerosas que expresan el antígeno tumoral MUC-1.

Actualmente, la vacuna con liposomas BLP25 está en fase III de desarrollo para pacientes con cáncer de pulmón de células no pequeñas (CPCNP).

En lo que respecta a la comercialización de ONO-4641, Ono recibirá 1.500 millones de yenes japoneses (alrededor de 14 millones de euros) como pago anticipado, y podría recibir pagos adicionales en función del logro de ciertos objetivos de desarrollo, regulatorios y comerciales.

Por otro lado, el acuerdo separado para la vacuna con liposomas BLP25 permitirá a la farmacéutica alemana recibir un pago anticipado de 5 millones de euros, mientras que no se han dado a conocer otras condiciones financieras.

Según ha destacado el miembro del Consejo Ejecutivo de Merck y responsable de la División Merck Serono, Stefan Oschmann, “Ono aportará su enorme experiencia tanto en el desarrollo de terapias innovadoras como en cuanto a la comprensión de los requerimientos regulatorios existentes en Japón”.

Por su parte, el presidente de la farmacéutica japonesa, Gyo Sagara, reconoce estar “igualmente encantados” de colaborar en Japón con la vacuna con liposomas BLP25, para junto con Merck Serono “ofrecer un medicamento potencial futuro para personas con cáncer de pulmón de células no pequeñas”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3440338/10/11/Empresas-Merck-y-Ono-Pharmaceutical-trabajaran-juntos-en-busca-de-un-nuevo-farmaco-para-la-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content