Al país hi ha gairebé 20, mil pacients d’esclerosi múltiple, segons el president de l’Acadèmia Mexicana de Neurologia, Carlos Cuevas García.

En el país existen casi 20, mil pacientes de esclerosis múltiple, según el presidente de la Academia Mexicana de Neurología , Carlos Cuevas García.

Considerada com la primera causa de discapacitat no traumàtica en adults joves, és una malaltia autoimmune del sistema nerviós central que provoca lesions que van de moderades a greus, els resultats són des alteracions en l’equilibri, en el control d’esfínters o fins i tot la ceguesa o una paràlisi.

Per la seva banda, el també especialista en Neurologia, Jaume Alonso Mendoza Bernal, va exposar que gràcies a avenços en el tractament d’aquest patiment pot ser tractada perquè els pacients manifestin menors discapacitats i preservin la seva qualitat de vida durant més temps.

“Com a factors d’ajuda hi ha el diagnòstic precoç i més aquesta teràpia modificadora de la malaltia, que formen un equip d’avançada per evitar la progressió de les lesions i, per tant, la discapacitat”.

És considerada una malaltia autoimmune del sistema nerviós central que és crònica, progressiva i sovint causa discapacitat. Afecta més de 2.5 milions de persones al món, especialment dones en edat adulta primerenca, d’entre 20 i 50 anys.

Els símptomes inclouen fatiga, trastorns cognitius, sensitius i motors i pèrdua de la vista. Pot ser diagnosticada amb base a l’historial del pacient, amb una imatge de ressonància magnètica.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elsiglodedurango.com.mx/noticia/401459.mas-de-20-mil-con-esclerosis-en-mexico.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Considerada como la primera causa de discapacidad no traumática en adultos jóvenes, es una enfermedad autoinmune del sistema nervioso central que provoca lesiones que van de moderadas a graves, cuyos resultados son desde alteraciones en el equilibrio, en el control de esfínteres o incluso la ceguera o una parálisis.

Por su parte, el también especialista en Neurología, Jaime Alonso Mendoza Bernal, expuso que gracias a avances en el tratamiento de este padecimiento puede ser tratada para que los pacientes manifiesten menores discapacidades y preserven su calidad de vida durante más tiempo.

“Como factores de ayuda están el diagnóstico temprano y además esta terapia modificadora de la enfermedad, que forman un equipo de avanzada para evitar la progresión de las lesiones y, por lo tanto, la discapacidad”.

Es considerada una enfermedad autoinmune del sistema nervioso central que es crónica, progresiva y frecuentemente causa discapacidad. Afecta a más de 2.5 millones de personas en el mundo, especialmente mujeres en edad adulta temprana, de entre 20 y 50 años.

Los síntomas incluyen fatiga, trastornos cognitivos, sensitivos y motores y pérdida de la vista. Puede ser diagnosticada con base en el historial del paciente, con una imagen de resonancia magnética.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elsiglodedurango.com.mx/noticia/401459.mas-de-20-mil-con-esclerosis-en-mexico.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content