D’èxit es pot qualificar la celebració de la boja carrera d’obstacles inflables o ‘Crazy Cross’ que es va desenvolupar diumenge al parc de les Basses de Don Benito. Una carrera amb grans dosis de bogeria i molts grapats de solidaritat, que va comptar amb més de 400 inscrits, que van aportar més de 250 quilos de menjar.
Una activitat que obria la Setmana de la Joventut que se celebra fins divendres i que, com apunta la regidora, Cristina Valadés, «va tenir tan bona acollida que ja ens han demanat que es repeteixi aviat». A la cursa van acudir participants no només de la localitat i voltants, sinó d’altres punts com Andalusia, Comunitat Valenciana, Badajoz, Càceres, Mèrida.

La cursa no tenia afany competitiu, de fet no hi va haver dorsals ni premis per al millor classificat. Tot el contrari, per donar-li més bogeria si és possible a la prova, el premi va ser per les millors disfresses dels participants. Va haver-hi famílies senceres i grups d’amics, abillats dels més divertits disfresses, com zombies, super herois, supermans, popeyes, altres vestits amb samarretes de pokemón. Van haver de donar dues voltes al recorregut, amb onze d’obstacles en cada volta, per fer un total de 4 quilòmetres.

Aquesta va ser la part divertida, però també cal destacar un matís solidari.En fer la inscripció, els participants van tenir l’oportunitat de lliurar un quilo d’aliments no peribles. Al final es van recaptar uns 250 quilos, que es lliuraran a Creu Roja Don Benito.

A més, perquè la solidaritat fos doble, un percentatge del recaptat en les inscripcions, el 10%, es destinarà a la investigació de l’esclerosi múltiple, en concret a Ankar Pharma.

De éxito se puede calificar la celebración de la loca carrera de obstáculos hinchables o ‘Crazy Cross’ que se desarrolló el domingo en el parque de Las Albercas de Don Benito. Una carrera con grandes dosis de locura y muchos puñados de solidaridad, que contó con más de 400 inscritos, que aportaron más de 250 kilos de comida.
Una actividad que abría la Semana de la Juventud que se celebra hasta el viernes y que, como apunta la concejala, Cristina Valadés, «tuvo tan buena acogida que ya nos han pedido que se repita pronto». A la carrera acudieron participantes no sólo de la localidad y alrededores, sino de otros puntos como Andalucía, Comunidad Valenciana, Badajoz, Cáceres, Mérida.

La carrera no tenía afán competitivo, de hecho no hubo dorsales ni premios para el mejor clasificado. Todo lo contrario, para darle más locura si cabe a la prueba, el premio fue para los mejores disfraces de los participantes. Hubo familias enteras y grupos de amigos, ataviados de los más divertidos disfraces, como zombies, super héroes, supermanes, popeyes, otros vestidos con camisetas de pokemón. Tuvieron que dar dos vueltas al recorrido, con once de obstáculos en cada vuelta, para hacer un total de 4 kilómetros.

Esa fue la parte divertida, pero también cabe destacar un matiz solidario. Al hacer la inscripción, los participantes tuvieron la oportunidad de entregar un kilo de alimentos no perecederos. Al final se recaudaron unos 250 kilos, que se entregarán a Cruz Roja Don Benito.

Además, para que la solidaridad fuera doble, un porcentaje de lo recaudado en las inscripciones, el 10%, se destinará a la investigación de la esclerosis múltiple, en concreto a Ankar Pharma.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.hoy.es/don-benito/201608/09/kilos-comida-recaudan-crazy-20160809002829-v.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.hoy.es/don-benito/201608/09/kilos-comida-recaudan-crazy-20160809002829-v.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content