La XVI edició de la ‘1l2l3 Corre i Pedala per l’Esclerosi Múltiple’ celebrada aquest diumenge al Circuit de Barcelona-Cataluyna va reunir gairebé 3.000 participants i va comptar amb la presència de llegendes de l’esport com Miguel Indurain, Abel Antón, Marc Gené i Carles Castillejo.

La XVI edición de la ‘1l2l3 Corre y Pedalea por la Esclerosis Múltiple’ celebrada este domingo en el Circuit de Barcelona-Cataluyna reunió a casi 3.000 participantes y contó con la presencia de leyendas del deporte como Miguel Indurain, Abel Antón, Marc Gené y Carles Castillejo.

Gairebé tres mil esportistes, entre ciclistes i atletes, van participar en una jornada solidària en què la recaptació es farà servir per lluitar contra la malaltia de l’esclerosi múltiple. En total, entre 8.000 i 10.000 persones van estar presents al circuit de Montmeló, recolzant el seu granet de sorra a una bonica causa.
No va voler perdre la jornada el cinc vegades guanyador del Tour de França Miguel Indurain, que va tornar a pujar sobre la bici per disputar els 20 quilòmetres de la prova, en la “primera vegada” que competeix en el circuit català.

“Mai ho havia fet aquí. Era la meva primera vegada i encara que no ho sembli havia bons ‘repechones’. Sempre és bonic recobrar el cuquet de la competició i més quan es fa per una causa solidària com aquesta”, va comentar el navarrès.

Un altre protagonista del dia va ser el doble campió del món Abel Antón, que va participar en la cursa a peu, d’uns deu quilòmetres, acompanyat de l’atleta olímpic Carles Castillejo. Per al fondista sorià va ser una “experiència molt maca” i que val la pena.

“Ha estat una experiència molt bonica, amb molta gent reunida per l’esclerosi múltiple i jo m’ho he passat molt bé corrent. Ha estat la primera vegada per a mi en un circuit i ha estat una mica dur. No és el mateix córrer amb un fórmula 1 donant-li a l’accelerador de fer-ho caminant però ha valgut la pena “, va comentar Abel Antón.

També va voler sumar-se a la causa Marc Gené, que a més de participar a la cursa, va mostrar les seves habilitats com a pilot als present a la zona del Pit Stop de l’equip Santander Ferrari.

“He sortit a donar-ho tot. Al principi he ajudat a córrer a un participant en cadira de rodes però després m’he ‘escapat’ perquè venia a fer marca i ho he donat tot. Valia la pena ser aquí per ajudar a combatre l’esclerosi múltiple “, va assegurar el català.

A més, al recinte es va poder gaudir de diverses activitats totalment gratuïtes, gràcies a l’organització de la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, que van comptar amb el patrocini de Banc Santander, per a convertir l’esdeveniment en una cita inoblidable, tot just unes dates abans del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple que se celebra el proper 25 de maig.

Casi tres mil deportistas, entre ciclistas y atletas, participaron en una jornada solidaria en la que la recaudación se empleará para luchar contra la enfermedad de la esclerosis múltiple. En total, entre 8.000 y 10.000 personas estuvieron presentes en el circuito de Montmeló, apoyando su granito de arena a una bonita causa.
No quiso perderse la jornada el cinco veces ganador del Tour de Francia Miguel Indurain, que volvió a subirse sobre la bici para disputar los 20 kilómetros de la prueba, en la “primera vez” que compite en el circuito catalán.

“Nunca lo había hecho aquí. Era mi primera vez y aunque no lo parezca había buenos ‘repechones’. Siempre es bonito recobrar el gusanillo de la competición y más cuando se hace por una causa solidaria como esta”, comentó el navarro.

Otro protagonista del día fue el doble campeón del mundo Abel Antón, que participó en la carrera a pie, de unos diez kilómetros, acompañado del atleta olímpico Carles Castillejo. Para el fondista soriano fue una “experiencia muy bonita” y que merece la pena.

“Ha sido una experiencia muy bonita, con mucha gente reunida por la esclerosis múltiple y yo me lo he pasado muy bien corriendo. Ha sido la primera vez para mí en un circuito y ha sido un poco duro. No es lo mismo correr con un Fórmula 1 dándole al acelerador que hacerlo andando pero ha valido la pena”, comentó Abel Antón.

También quiso sumarse a la causa Marc Gené, que además de participar en la carrera, mostró sus habilidades como piloto a los presente en la zona del Pit Stop del equipo Santander Ferrari.

“He salido a darlo todo. Al principio he ayudado a correr a un participante en silla de ruedas pero después me he ‘escapado’ porque venía a hacer marca y lo he dado todo. Valía la pena estar aquí para ayudar a combatir la esclerosis múltiple”, aseguró el catalán.

Además, en el recinto se pudo disfrutar de varias actividades totalmente gratuitas, gracias a la organización de la Fundació Esclerosi Múltiple y la Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, que contaron con el patrocinio de Banco Santander, para convertir el evento en una cita inolvidable, apenas unas fechas antes del Día Mundial de la Esclerosis Múltiple que se celebra el próximo 25 de mayo.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
https://es.sports.yahoo.com/noticias/3-000-corredores-participan-xvi-edici%C3%B3n-1l2l3-corre-150804361–spt.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
https://es.sports.yahoo.com/noticias/3-000-corredores-participan-xvi-edici%C3%B3n-1l2l3-corre-150804361–spt.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content