El 10 de juliol milers de persones s’uniran un any més a la celebració de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a nombroses platges i piscines del país

El 10 de julio miles de personas se unirán un año más a la celebración de la campaña Mójate por la Esclerosis Múltiple en numerosas playas y piscinas del país

El proper diumenge 10 de juliol se celebrarà a nombroses localitats espanyoles el ” Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple “, una de les campanyes més importants i multitudinàries de sensibilització sobre l’Esclerosi Múltiple.
Aquesta iniciativa se celebra el segon diumenge del mes de juliol cada any, des que la posés en marxa per primera vegada la Fundació Esclerosi Múltiple de Catalunya el 1994. Des de llavors, desenes de persones amb Esclerosi Múltiple, milers de participants i voluntaris s’uneixen cada any per augmentar la visibilitat i la conscienciació social sobre l’Esclerosi Múltiple i de les persones que conviuen amb ella, així com per recaptar fons per mantenir i millorar els serveis que es presten des de les entitats.

No t’ho pots perdre!

El 2015, van ser prop de  910 les platges i piscines que van acollir aquest esdeveniment, en què van participar més de  110.600 persones , i en què van prestar el seu suport al voltant de  3.200 voluntaris . De manera simbòlica, en cada ocasió se sumen els metres nedats durant la jornada; i el 2015 van superar els  63.000.000 .

Cada any es baten rècords de participació, gràcies a que aquesta campanya cada vegada rep més suport per part de personatges públics i institucionals , i una gran cobertura mediàtica a tot el país. (Mira l’espot i escolta la  falca de ràdio )

 

A més de gaudir de nombroses i molt diverses activitats lúdiques, cada any en aquestes platges i piscines també es poden adquirir samarretes, gorres, tovalloles i altres materials de marxandatge decorats amb dissenys originals cedits en exclusiva per a cada campanya. En aquesta ocasió, la imatge central ha estat creada per la marca Katuki Saguyaki , impulsada, entre d’altres, pel dissenyador Mikel Urmeneta ; qui porta vinculat a la campanya des de fa anys.
D’altra banda, la imatge de la campanya a Catalunya ha estat dissenyada per l’estudi La Casa de Carlotaveure making off ), format per dissenyadors amb autisme i síndrome de Down, estudiants d’escoles de disseny i professionals de la il·lustració i la creativitat .

El “Mulla’t” encara no ha arribat a la teva localitat?

No et quedis sense participar! Uneix-te a aquesta celebració des d’una platja o piscina propera, comparteix les teves fotos a xarxes socials amb el hashtag # Mójate2016 , “mulla’t” donant suport a la investigació a través de www.eme1.es , i descàrrega el teu diploma en la nostra pàgina www.mojateporlaem.org .

Des EME volem reiterar una vegada més  el nostre agraïment a il·lustradors, voluntaris, organitzacions, personalitats, administracions, mitjans i per descomptat participants; per fer possible que aquesta campanya de sensibilització segueixi sent un èxit en cada edició.

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat col·labora en aquesta campanya a través de la promoció del voluntariat.

 

T’ESPEREM!
Coneix les platges i piscines on se celebra el Mulla’t per l’EM 2016
Vols veure fotografies de la campanya “Mulla’t per l’EM” de l’any passat?
Com va ser la passada edició del “Mulla’t”
T’animes a col·laborar com a voluntari?

El próximo domingo 10 de julio se celebrará en numerosas localidades españolas el “Mójate por la Esclerosis Múltiple”, una de las campañas más importantes y multitudinarias de sensibilización sobre la Esclerosis Múltiple.
Esta iniciativa se celebra el segundo domingo del mes de julio cada año, desde que la pusiese en marcha por primera vez la Fundación Esclerosis Múltiple de Cataluña en 1994. Desde entonces, decenas de personas con Esclerosis Múltiple, miles de participantes y voluntarios se unen cada año para aumentar la visibilidad y la concienciación social acerca de la Esclerosis Múltiple y de las personas que conviven con ella, así como para recaudar fondos para mantener y mejorar los servicios que se prestan desde las entidades.

¡No te lo puedes perder!

En 2015, fueron cerca de 910 las playas y piscinas que acogieron este evento, en que participaron más de 110.600 personas, y en las que prestaron su apoyo alrededor de 3.200 voluntarios. De forma simbólica, en cada ocasión se suman los metros nadados durante la jornada; y en 2015 superaron los 63.000.000.

Cada año se baten récords de participación, gracias a que esta campaña cada vez recibe más apoyo por parte de personajes públicos e institucionales, y una gran cobertura mediática en todo el país. (Mira el spot y escucha la cuña de radio)

 

Además de disfrutar de numerosas y muy diversas actividades lúdicas, cada año en estas playas y piscinas también se pueden adquirir camisetas, gorras, toallas y otros materiales de merchandising decorados con diseños originales cedidos en exclusiva para cada campaña. En esta ocasión, la imagen central ha sido creada por la marca Katuki Saguyaki, impulsada, entre otros, por el diseñador Mikel Urmeneta; quien lleva vinculado a la campaña desde hace años.
Por otra parte, la imagen de la campaña en Cataluña ha sido diseñada por el estudio La Casa de Carlota (ver making off), formado por diseñadores con autismo y síndrome de Down, estudiantes de escuelas de diseño y profesionales de la ilustración y la creatividad.

¿El “Mójate” aún no ha llegado a tu localidad?

¡No te quedes sin participar! Únete a esta celebración desde una playa o piscina cercana, comparte tus fotos en redes sociales con el hashtag #Mójate2016, “mójate” apoyando la investigación a través dewww.eme1.es, y descarga tu diploma en nuestra página www.mojateporlaem.org.

Desde EME queremos reiterar una vez más nuestro agradecimiento a ilustradores, voluntarios, organizaciones, personalidades, administraciones, medios y por supuesto participantes; por hacer posible que esta campaña de sensibilización siga siendo un éxito en cada edición.

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad colabora en esta campaña a través de la promoción del voluntariado.

 

¡TE ESPERAMOS!
Conoce las playas y piscinas donde se celebra el Mójate por la EM 2016
¿Quieres ver fotografías de la campaña “Mójate por la EM” del año pasado?
¿Cómo fue la pasada edición del “Mójate”
¿Te animas a colaborar como voluntario?

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/mojate-por-la-esclerosis-multiple-2016/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.esclerosismultiple.com/mojate-por-la-esclerosis-multiple-2016/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content