Dins dels actes commemoratius de la Setmana d’Esport de Valverde de la Verge, la Regidoria de Joventut i Esports en col·laboració amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Lleó organitzaran avui i demà la quarta edició del 24 hores Solidari de Natació en el complex esportiu Verge del Camí, que arrencarà a les 14.00 hores de dissabte.Dentro de los actos conmemorativos de la Semana de Deporte de Valverde de la Virgen, la Concejalía de Juventud y Deportes en colaboración con la Asociación de Esclerosis Múltiple de León organizarán hoy y mañana la cuarta edición del 24 horas Solidario de Natación en el complejo deportivo Virgen del Camino, que arrancará a las 14.00 horas del sábado.

La reserva d’hores per participar en aquesta activitat es pot fer efectiva a través de la pàgina web www.lavirgendelcamino.info, així com a la taquilla. El donatiu per persona és de 2 euros, que aniran a parar íntegrament a l’Associació Lleonesa d’Esclerosi Múltiple. L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica del sistema nerviós central.Està present a tot el món i és una de les malalties neurològiques més comunes entre la població de 20 a 30 anys. Pot produir símptomes com fatiga, falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives.

La reserva de horas para participar en esta actividad se puede hacer efectiva a través de la página web www.lavirgendelcamino.info, así como en la taquilla. El donativo por persona es de 2 euros, que irán a parar íntegramente a la Asociación Leonesa de Esclerosis Múltiple. La esclerosis múltiple es una enfermedad crónica del sistema nervioso central. Está presente en todo el mundo y es una de las enfermedades neurológicas más comunes entre la población de 20 a 30 años. Puede producir síntomas como fatiga, falta de equilibrio, dolor, alteraciones visuales y cognitivas.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.diariodeleon.es/noticias/destinos/nadar-esclerosis-multiple_1074194.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.diariodeleon.es/noticias/destinos/nadar-esclerosis-multiple_1074194.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content