L’activista Néstor Yuguero, que en les últimes setmanes ha recorregut des de Andoain 550 quilòmetres en bicicleta per Espanya amb l’objectiu de difondre la tasca que desenvolupa la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), ha recalat aquesta tarda a la localitat de Manzanares el real.
Yuguero té previst pernoctar en aquest poble de la serra madrilenya, seguir camí matí fins a Alcobendas i des d’allà dirigir-se a Madrid per acabar el seu periple ciclista dimecres als voltants del Congrés dels Diputats.

La PAH de Manzanares el Real ha valorat en un comunicat la tasca de Yuguero i ha destacat que “mentre hi hagi persones així, les PAH han de seguir la baralla”.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca defensa la dació en pagament retroactiu, els lloguers assequibles, la paralització dels desnonaments, els habitatges socials i la garantia dels subministraments bàsics.

A més, afegeix la nota, Yuguero és “un veterà lluitador”, ja que abans d’emprendre aquest viatge des Andoaín va recórrer 10.000 quilòmetres en bicicleta per Europa per lluitar contra l’esclerosi múltiple.

El activista Néstor Yuguero, que en las últimas semanas ha recorrido desde Andoain 550 kilómetros en bicicleta por España con el objetivo de difundir la labor que desarrolla la Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH), ha recalado esta tarde en la localidad de Manzanares el Real.
Yuguero tiene previsto pernoctar en ese pueblo de la sierra madrileña, seguir camino mañana hasta Alcobendas y desde allí dirigirse a Madrid para acabar su periplo ciclista el miércoles en las inmediaciones del Congreso de los Diputados.

La PAH de Manzanares el Real ha valorado en un comunicado la labor de Yuguero y ha destacado que “mientras existan personas así, las PAH deben seguir la pelea”.

La Plataforma de Afectados por la Hipoteca defiende la dación en pago retroactivo, los alquileres asequibles, la paralización de los desahucios, las viviendas sociales y la garantía de los suministros básicos.

Además, añade la nota, Yuguero es “un veterano luchador”, ya que antes de emprender este viaje desde Andoaín recorrió 10.000 kilómetros en bicicleta por Europa para luchar contra la esclerosis múltiple.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.diariovasco.com/gipuzkoa/201606/27/nestor-yuguero-llega-madrid-20160627202539.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.diariovasco.com/gipuzkoa/201606/27/nestor-yuguero-llega-madrid-20160627202539.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content