La Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple de Girona, que pertany al Servei de Neurologia de l’Hospital Trueta, ha estrenat nous espais assistencials al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.La Unidad de Neuroinmunología y Esclerosis Múltiple de Girona, que pertenece al Servicio de Neurología del Hospital Trueta, ha estrenado nuevos espacios asistenciales en el Parque Hospitalario Martí i Julià de Salt.

Segons informa l’Institut Català de Salut (ICS), aquest canvi suposa un nou pas en la reorganització de l’atenció al pacient neurològic arran de l’aliança entre aquesta institució i l’Institut d’Assistència Sanitària.
Aquest acord a Girona suposa que l’Hospital Trueta centralitzi l’atenció al pacient agut i el de Salt, a la majoria de malalties neurodegeneratives.

L’última acció ha estat el trasllat de la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple a Martí i Julià, amb la col·laboració de la Fundació Esclerosi Múltiple.

El canvi, que es va fer efectiu el passat 4 de juliol, suposa, segons l’ICS, una millora “importantíssima tant per als usuaris com per als professionals”, ja que es guanya en espai, permet millorar el treball en equip, compta amb millors accessos i evita els desplaçaments entre Salt i Girona.

Según informa el Instituto Catalán de Salud (ICS), este cambio supone un nuevo paso en la reorganización de la atención al paciente neurológico a raíz de la alianza entre esta institución y el Instituto de Asistencia Sanitaria.
Este acuerdo en Girona supone que el Hospital Trueta centralice la atención al paciente agudo y el de Salt, a la mayoría de enfermedades neurodegenerativas.

La última acción ha sido el traslado de la Unidad de Neuroinmunología y Esclerosis Múltiple al Martí i Julià, con la colaboración de la Fundación Esclerosis Múltiple.

El cambio, que se hizo efectivo el pasado 4 de julio, supone, según el ICS, una mejora “importantísima tanto para los usuarios como para los profesionales”, ya que se gana en espacio, permite mejorar el trabajo en equipo, cuenta con mejores accesos y evita los desplazamientos entre Salt y Girona

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.lavanguardia.com/vida/20160729/403556665179/neuroinmunologia-y-esclerosis-multiple-del-trueta-estrenan-espacios-en-salt.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME: 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.lavanguardia.com/vida/20160729/403556665179/neuroinmunologia-y-esclerosis-multiple-del-trueta-estrenan-espacios-en-salt.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content