La farmacèutica Genzyme, filial de Sanofi Aventis, va a presentar al congrés de l’Acadèmia Americana de Neurologia que s’està celebrant en Nova Orleáns (Estats Units) una dotzena d’estudis que recolzen l’aprovació de dos nous tractaments, la teriflunomida i el alemtuzumab, per a les formes recurrents d’esclerosi múltiple.  La farmacéutica Genzyme, filial de Sanofi Aventis, va a presentar en el congreso de la Academia Americana de Neurología que se está celebrando en Nueva Orleáns (Estados Unidos) una docena de estudios que respaldan la aprobación de dos nuevos tratamientos, la teriflunomida y el alemtuzumab, para las formas recurrentes de esclerosis múltiple.

Actualment, les agències europea i americana del medicament, la EMA i la FDA respectivament, ja estan avaluant la teriflunomida mentre que, en el cas de alemtuzumab, la companyia està preparant les corresponents sol·licituds, que podrien estar llestes en el segon trimestre d’aquest any.

Precisament sobre aquest fàrmac ha versat un dels estudis presentats, el ‘Care-MS II’, que ha comparat la seva eficàcia i seguretat en pacients amb esclerosi múltiple recurrent mentre rebien tractament previ per a la malaltia.

Aquest fàrmac és un anticòs monoclónico que ataca selectivament CD52, una proteïna abundant en cèl·lules T i B, que es creuen responsables del procés nociu inflamatorio de l’esclerosi múltiple.

Alemtuzumab afecta mínimament a altres cèl·lules immunes i, a aquest efecte anti-inflamatorio agut d’aquest fàrmac, segueix l’aparició immediata d’un patró distintiu de repoblació de cèl·lules T i B que continua amb el temps.

“Els sòlids programes de desenvolupament de Genzyme amb alemtuzumab i teriflunomida es van dissenyar per comprendre com aquestes teràpies poden satisfer les considerables necessitats mèdiques de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple”, ha explicat el doctor David Meeker, president i conseller delegat de Genzyme.

En aquest sentit, ha explicat que el seu objectiu és convertir-se en “un soci a llarg termini” de la comunitat de pacients amb esclerosi múltiple, amb l’objectiu de “millorar la seva qualitat de vida”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3926997/04/12/EmpresasNuevos-estudios-respaldan-la-aprobacion-de-dos-farmacos-de-Genzyme-para-la-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

  Actualmente, las agencias europea y americana del medicamento, la EMA y la FDA respectivamente, ya están evaluando la teriflunomida mientras que, en el caso de alemtuzumab, la compañía está preparando las correspondientes solicitudes, que podrían estar listas en el segundo trimestre de este año.

Precisamente sobre este fármaco ha versado uno de los estudios presentados, el ‘Care-MS II’, que ha comparado su eficacia y seguridad en pacientes con esclerosis múltiple recurrente mientras recibían tratamiento previo para la enfermedad.

Dicho fármaco es un anticuerpo monoclónico que ataca selectivamente CD52, una proteína abundante en células T y B, que se creen responsables del proceso nocivo inflamatorio de la esclerosis múltiple.

Alemtuzumab afecta mínimamente a otras células inmunes y, al efecto anti-inflamatorio agudo de este fármaco, sigue la aparición inmediata de un patrón distintivo de repoblación de células T y B que continúa con el tiempo.

“Los sólidos programas de desarrollo de Genzyme con alemtuzumab y teriflunomida se diseñaron para comprender cómo estas terapias pueden satisfacer las considerables necesidades médicas de las personas que conviven con la esclerosis múltiple”, ha explicado el doctor David Meeker, presidente y consejero delegado de Genzyme.

En este sentido, ha explicado que su objetivo es convertirse en “un socio a largo plazo” de la comunidad de pacientes con esclerosis múltiple, con el objetivo de “mejorar su calidad de vida”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3926997/04/12/EmpresasNuevos-estudios-respaldan-la-aprobacion-de-dos-farmacos-de-Genzyme-para-la-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut