Una recent revisió ha analitzat els principals resultats d’eficàcia i seguretat dels nous fàrmacs en desenvolupament per al tractament de l’esclerosi múltiple, fàrmacs que poden classificar-se en dos grans grups: orals (fingolimod, laquinimod, teriflunomida, BG-12, cladribina, dalfampridina ) i anticossos monoclonals (rituximab, ocrelizumab, ofatumumab, daclizumab, Alemtuzumab). Una reciente revisión ha analizado los principales resultados de eficacia y seguridad de los nuevos fármacos en desarrollo para el tratamiento de la esclerosis múltiple, fármacos que pueden clasificarse en dos grandes grupos: orales (fingolimod, laquinimod, teriflunomida, BG-12, cladribina, dalfampridina) y anticuerpos monoclonales (rituximab, ocrelizumab, ofatumumab, daclizumab, alemtuzumab).
El pronòstic de l’esclerosi múltiple ha millorat de manera significativa després de l’aprovació del primer interferó β el 1993, però, comparada amb altres trastorns, ha estat una malaltia amb poques novetats terapèutiques en els últims anys. No obstant això, aquest panorama està a punt de canviar perquè actualment hi ha més de 600 assaigs clínics en marxa i en breu es comercialitzaran nous fàrmacs que busquen millorar l’eficàcia i la comoditat de l’administració. No obstant això, aquests fàrmacs plantejaran nous problemes de seguretat i un important impacte econòmic en el sistema sanitari.
INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.revneurol.com/sec/RSS/noticiaImprimir.php?id=3910
TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE
El pronóstico de la esclerosis múltiple ha mejorado de manera significativa después de la aprobación del primer interferón β en 1993, pero, comparada con otros trastornos, ha sido una enfermedad con pocas novedades terapéuticas en los últimos años. Sin embargo, este panorama está a punto de cambiar porque actualmente existen más de 600 ensayos clínicos en marcha y en breve se comercializarán nuevos fármacos que buscan mejorar la eficacia y la comodidad de la administración. Sin embargo, estos fármacos plantearán nuevos problemas de seguridad y un importante impacto económico en el sistema sanitario.
INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:
http://www.revneurol.com/sec/RSS/noticiaImprimir.php?id=3910