Les persones amb les formes progressives d’esclerosi múltiple – on els efectes de la malaltia progressivament empitjoren amb el temps – tenen només unes poques opcions de tractament, i les respostes es necessiten amb urgència. MSIF juntament amb les associacions d’EM de Canadà, Itàlia, els Països Baixos, el Regne Unit i els Estats Units, han convocat una col·laboració internacional EM progressiva dedicada a la recerca de solucions, ja.   Las personas con las formas progresivas de esclerosis múltiple – donde los efectos de la enfermedad progresivamente empeoran con el tiempo – tienen sólo unas pocas opciones de tratamiento, y las respuestas se necesitan con urgencia. MSIF junto con las asociaciones de EM de Canadá, Italia, los Países Bajos, el Reino Unido y los Estados Unidos, han convocado una colaboración internacional EM progresiva dedicada a la búsqueda de soluciones, ya.

L’EM és una malaltia crònica i impredictible, sovint incapacitante del sistema nerviós central que interromp el flux d’informació dins del cervell, i entre el cervell i el cos. Els símptomes varien d’entumecimiento i formiguejo de la ceguesa i la paràlisi. L’EM afecta a un benvolgut de 2,1 milions de persones a tot el món.
La comunitat global d’EM es compromet a trobar solucions per fer front a la complexitat de l’esclerosi múltiple progressiva. El recentment format progressista internacional d’EM està dedicada a treballar junts per identificar i maximitzar els recursos de tothom i així impulsar aquest esforç.
Les prioritats d’investigació s’han identificat, i cadascun serà abordat amb un enfocament multidisciplinari per impulsar noves teràpies per a les persones amb EM progressiva.

A mesura que la col·laboració continua guanyant impuls, la informació addicional i el progrés serà comunicat àmpliament, i les oportunitats concretes per recolzar aquest treball es farà disponible a nivell mundial.

Per saber més, clicar en l’enllaç International Progressive MS Collaborative (en anglès)
Font: Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple (28/08/12)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La EM es una enfermedad crónica e impredecible, a menudo incapacitante del sistema nervioso central que interrumpe el flujo de información dentro del cerebro, y entre el cerebro y el cuerpo. Los síntomas varían de entumecimiento y hormigueo de la ceguera y la parálisis. La EM afecta a un estimado de 2,1 millones de personas en todo el mundo.

La comunidad global de EM se compromete a encontrar soluciones para hacer frente a la complejidad de la esclerosis múltiple progresiva. El recién formado progresista internacional de EM está dedicada a trabajar juntos para identificar y maximizar los recursos de todo el mundo y así impulsar este esfuerzo.

Las prioridades de investigación se han identificado, y cada uno será abordado con un enfoque multidisciplinario para impulsar nuevas terapias para las personas con EM progresiva.

A medida que la colaboración continúa ganando impulso, la información adicional y el progreso será comunicado ampliamente, y las oportunidades concretas para apoyar este trabajo se hará disponible a nivel mundial.

Para saber más, clicar en el enlace International Progressive MS Collaborative  (en inglés)

Fuente: Federación Internacional de Esclerosis Múltiple (28/08/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content