L’última etapa de l’assaig clínic de siponimod ha culminat amb resultats positius.La última etapa del ensayo clínico de siponimod ha culminado con resultados positivos.

Novartis ha anunciat els resultats positius de la fase III de l’assaig clínic de siponimod (o BAF312), el seu fàrmac per al tractament de l’esclerosi múltiple. Així ho estableix una informació publicada per l’agència Reuters , on asseguren que aquest medicament redueix el risc de progressió de la discapacitat que genera la malaltia.

“Hi ha una necessitat urgent per retardar la discapacitat que pateixen les persones que viuen amb la malaltia”

Concretament, aquesta última etapa de l’estudi demostra l’eficàcia del tractament en l’esclerosi múltiple secundària progressiva, que segons ha informat la companyia farmacèutica, ha alanzado el seu principal objectiu. ”

Hi ha una necessitat urgent per retardar la discapacitat que pateixen les persones que viuen amb la malaltia “, ha declarat Vasant Narasimhan, director Internacional de Desenvolupament i director mèdic de Novartis Pharmaceuticals davant d’aquests resultats .

Perquè salut necessitem tots … ConSalud.es

Novartis ha anunciado los resultados positivos de la fase III del ensayo clínico desiponimod (o BAF312), su fármaco para el tratamiento de la esclerosis múltiple. Así lo establece una información publicada por la agencia Reuters, donde aseguran que este medicamento reduce el riesgo de progresión de la discapacidad que genera la enfermedad.

“Hay una necesidad urgente por retrasar la discapacidad que sufren las personas que viven con la enfermedad”

Concretamente, esta última etapa del estudio demuestra la eficacia del tratamiento en la esclerosis múltiple secundaria progresiva, que según ha informado la compañía farmacéutica, ha alanzado su principal objetivo.

“Hay una necesidad urgente por retrasar la discapacidad que sufren las personas que viven con la enfermedad”, ha declarado Vasant Narasimhan, director Internacional de Desarrollo y director médico de Novartis Pharmaceuticals ante estos resultados.

Porque salud necesitamos todos…ConSalud.es

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://consalud.es/empresas/empresas-con-salud/novartis-anuncia-datos-esperanzadores-de-su-farmaco-para-la-esclerosis-multiple-29303

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://consalud.es/empresas/empresas-con-salud/novartis-anuncia-datos-esperanzadores-de-su-farmaco-para-la-esclerosis-multiple-29303

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content