La farmacèutica suïssa Novartis espera que les vendes creixin al voltant d’un 5 per cent a partir del 2014 un cop absorbit l’impacte total de la competència dels medicaments més barats, i va dir que el seu president del directori i ex CEO deixarà el càrrec el mes.La farmacéutica suiza Novartis espera que las ventas crezcan en torno a un 5 por ciento a partir del 2014 una vez que haya absorbido el impacto total de la competencia de los medicamentos más baratos, y dijo que su presidente del directorio y ex CEO dejará el cargo el próximo mes.

El grup amb seu a Basilea va guiar els inversors a esperar una disminució al voltant d’un 5 per cent en el seu marge operatiu estructural sobre una base de moneda constant el 2013, després que la competència de còpies genèriques li va prendre 3.500 milions de dòlars en vendes.

La farmacèutica espera que el 2013 sigui un punt d’inflexió, en moments en que suporta la pèrdua d’exclusivitat en el seu medicament per la pressió sanguínia Diovan als Estats Units i resol problemes persistents de producció de la seva fàbrica Consumer Health a Lincoln, Nebraska.

El segon major fabricant de medicaments d’Europa per valor de mercat després del seu rival Roche depèn de les vendes dels seus nous productes, com la píndola per l’esclerosi múltiple Gilenya i el medicament per al càncer Tasigna per ajudar a impulsar el creixement futur.

Novartis va dir que espera que el creixement reportat de vendes sigui d’almenys un 5 per cent el 2014 i el 2015, mentre que els guanys estructurals operatives haurien de créixer per sobre de les vendes.

Els guanys estructurals per acció van pujar a 1,27 dòlars el quart trimestre, en comparació amb l’estimació mitjana de 1,31 $ obtinguda en un sondeig de Reuters entre analistes.

(Informe de Caroline Copley. Editat en espanyol per Carlos Aliaga)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://noticias.terra.es/mundo/novartis-espera-que-ventas-crezcan-a-partir-del-2014,175bd3807546c310VgnCLD2000000ec6eb0aRCRD.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El grupo con sede en Basilea guió a los inversores a esperar una disminución en torno a un 5 por ciento en su margen operativo estructural sobre una base de moneda constante en el 2013, luego de que la competencia de copias genéricas le arrebató 3.500 millones de dólares en ventas.

La farmacéutica espera que el 2013 sea un punto de inflexión, en momentos en que soporta la pérdida de exclusividad en su medicamento para la presión sanguínea Diovan en Estados Unidos y resuelve problemas persistentes de producción de su fábrica Consumer Health en Lincoln, Nebraska.

El segundo mayor fabricante de medicamentos de Europa por valor de mercado después de su rival Roche depende de las ventas de sus nuevos productos, como la píldora para la esclerosis múltiple Gilenya y el medicamento para el cáncer Tasigna para ayudar a impulsar el crecimiento futuro.

Novartis dijo que espera que el crecimiento reportado de ventas sea de al menos un 5 por ciento en el 2014 y el 2015, mientras que las ganancias estructurales operativas deberían crecer por encima de las ventas.

Las ganancias estructurales por acción subieron a 1,27 dólares en el cuarto trimestre, en comparación con la estimación promedio de 1,31 dólares obtenida en un sondeo de Reuters entre analistas.

(Reporte de Caroline Copley. Editado en español por Carlos Aliaga)

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://noticias.terra.es/mundo/novartis-espera-que-ventas-crezcan-a-partir-del-2014,175bd3807546c310VgnCLD2000000ec6eb0aRCRD.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content