Novartis i Microsoft treballen en un prototip d’aparell capaç d’avaluar el grau de discapacitat del malalt d’esclerosi múltiple i la progressió de la malaltia, i que serà donat a conèixer durant el 13è International Biotechnology Leadership Camp (BioCamp).

Per a això, el dispositiu fa ús d’una sèrie de sensors d’imatge combinats amb algoritmes aprenentatge automàtic. Aquesta eina, en l’actualitat en desenvolupament per Novartis en col·laboració amb experts reconeguts en la malaltia i Microsoft Research, podria canviar la manera d’avaluar la disfunció neurològica i la progressió de la discapacitat en pacients amb EM.

Aquest nou dispositiu també serà la base d’un taller, en el qual els participants del BioCamp treballaran en grups per desenvolupar estratègies i incloure amb èxit aquesta nova tecnologia en un context clínic. L’últim dia del programa, els grups presentaran les seves propostes estratègiques davant un jurat d’experts.

El jurat seleccionarà tres guanyadors individuals ia un equip guanyador valorant les aportacions, el resultat, el lideratge i el treball en equip. El taller aportarà als alumnes experiència de primera mà de treball en equip en un projecte intercultural i divers.

Al llarg de tres dies, més de 60 alumnes seleccionats d’universitats internacionals discuteixen i analitzen amb experts en Biotecnologia i Administració d’empreses com poden beneficiar les tecnologies innovadores a pacients de tot el món.

L’era digital i la investigació biomèdica

“Com a líder en innovació sanitària, Novartis pretén aprofitar la gran transformació que l’era digital suposarà per a la investigació biomèdica. Això implica grans canvis per al sector farmacèutic en benefici dels pacients i la societat “, ha anunciat Joseph Jimenez, CEO de Novartis.

“La digitalització pot promoure avenços en investigació i desenvolupament, fer que els assaigs clínics siguin més eficients i còmodes per al pacient i ajudar-nos a entendre qui es beneficia més d’aquestes teràpies”.

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.redaccionmedica.com/secciones/tecnologia/novartis-y-microsoft-idean-un-evaluador-funcional-de-la-esclerosis-multiple-8167

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content