MADRID, 17 Set. (EUROPA PRESS) –

Novartis llança la web ‘emyaccion.com’per millorar l’autonomia diària dels pacients amb esclerosi múltiple en la seva llar. Aquesta iniciativa, denomina ‘Casa Virtual’, ofereix consells i recomanacions “per a cada estada i adaptats a la rutina i al grau de discapacitat del pacient”, expliquen des de la companyia. MADRID, 17 Sep. (EUROPA PRESS) –

   Novartis lanza la web ‘emyaccion.com para mejorar la autonomía diaria de los pacientes con esclerosis múltiple en su hogar. Esta iniciativa, denomina ‘Casa Virtual’, ofrece consejos y recomendaciones “para cada estancia y adaptados a la rutina y al grado de discapacidad del paciente”, explican desde la compañía.
D’aquesta manera, totes les persones que sofreixin aquesta patologia i els seus familiars, amics i cuidadors podran obtenir tota la informació necessària a través d’aquest portal “de referència”, sostenen els experts. En ell, es trobarà material multimèdia en el qual destacats neuròlegs informaran de forma atractiva sobre alguns temes relacionats amb la malaltia.

A més, aquesta pàgina web disposa de blogs, que seran actualitzats cada setmana per especialistes, i d’un espai de consulta virtual. Aquest últim funciona a manera de visita guiada per un centre hospitalari, que permet als pacients conèixer als diferents professionals de la salut que s’encarreguen de l’assistència durant el tractament de l’esclerosi múltiple.

I és que, els especialistes de la farmacèutica volen posar en relleu “la importància que té per als pacients disposar d’un habitatge adequat que els permeti tenir la major comoditat possible”. Per això, han sol·licitat a experts de la salut i associacions de pacients la seva col·laboració en aquest projecte.

En opinió dels experts de Novartis, és necessari que els malalts es mantinguin “actius” en la gestió de la seva malaltia, per la qual cosa està disponible una llista d’associacions de pacients que brinden “un valuós suport als pacients i als seus afins”. Això repercuteix que la companyia conegui més “sobre les necessitats del malalt”, assenyala el director mèdic de Novartis Espanya, el doctor Xavier Puig.

Finalment, l’especialista destaca el “ferm compromís” de la companyia amb la investigació clínica per al tractament de l’esclerosi múltiple. “La finalitat és millorar la qualitat de vida del pacient”, conclou.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/salud/farmacia-00668/noticia-empresas-novartis-lanza-web-mejorar-autonomia-diaria-hogar-pacientes-esclerosis-multiple-20120917122940.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

   De esta manera, todas las personas que sufran esta patología y sus familiares, amigos y cuidadores podrán obtener toda la información necesaria a través de este portal “de referencia”, sostienen los expertos. En él, se encontrará material multimedia en el que destacados neurólogos informarán de forma atractiva sobre algunos temas relacionados con la enfermedad.

   Además, esta página web dispone de blogs, que serán actualizados cada semana por especialistas, y de un espacio de consulta virtual. Este último funciona a modo de visita guiada por un centro hospitalario, que permite a los pacientes conocer a los diferentes profesionales de la salud que se encargan de la asistencia durante el tratamiento de la esclerosis múltiple.

   Y es que, los especialistas de la farmacéutica quieren poner de relieve “la importancia que tiene para los pacientes disponer de una vivienda adecuada que les permita tener la mayor comodidad posible”. Por ello, han solicitado a expertos de la salud y asociaciones de pacientes su colaboración en este proyecto.

   En opinión de los expertos de Novartis, es necesario que los enfermos se mantengan “activos” en la gestión de su enfermedad, por lo que está disponible una lista de asociaciones de pacientes que brindan “un valioso apoyo a los pacientes y a sus allegados”. Esto repercute en que la compañía conozca más “acerca de las necesidades del enfermo”, señala el director médico de Novartis España, el doctor Xavier Puig.

   Por último, el especialista destaca el “firme compromiso” de la compañía con la investigación clínica para el tratamiento de la esclerosis múltiple. “La finalidad es mejorar la calidad de vida del paciente”, concluye.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/salud/farmacia-00668/noticia-empresas-novartis-lanza-web-mejorar-autonomia-diaria-hogar-pacientes-esclerosis-multiple-20120917122940.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content