Novartis dóna començament al ’13 º International Biotechnology Leadership Camp (BioCamp) ‘a Suïssa que reunirà, al llarg de tres dies, a més de 60 alumnes d’universitats internacionals amb l’objectiu de debatre sobre les noves tecnologies de transformació de la investigació biomèdica i del sector farmacèutic.

“Novartis pretén aprofitar la transformació que l’era digital suposarà per a la investigació biomèdica. Implica grans canvis per al sector farmacèutic en benefici dels pacients i la societat”, ha anunciat el CEO de Novartis, Joseph Jiménez.

“La digitalització pot promoure avenços en investigació i desenvolupament, fer que els assaigs clínics siguin més eficients i còmodes per al pacient i ajudar-nos a entendre qui es beneficia més d’aquestes teràpies”, afegeix.

Un dels avenços, que es discutiran durant la jornada, és en neurociència ja que la innovació digital està revolucionant aquesta pràctica mèdica. Un exemple és l’innovador sistema de detecció de moviments capaç de quantificar el nivell de discapacitat dels pacients amb esclerosi múltiple de forma no invasiva.

L’aparell mesura els moviments a través d’un sensor i, actualment, aquesta eina està en desenvolupament per Novartis i podria canviar la manera d’avaluar la disfunció neurològica i la progressió de la malaltia. Aquest nou dispositiu també serà la base d’un taller en què els participants del BioCamp treballaran en grups per desenvolupar estratègies i incloure amb èxit aquesta nova tecnologia en un context clínic.

Durant l’últim dia del programa els grups d’alumnes presentaran les seves propostes estratègiques davant un jurat d’experts. El jurat seleccionarà tres guanyadors individuals ia un equip guanyador valorant les aportacions, el resultat, el lideratge i el treball en equip.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.eleconomista.es/salud/noticias/7792627/08/16/Novartis-reune-a-expertos-en-la-13-edicion-de-BioCamp-para-debatir-sobre-las-nuevas-tecnologias-sanitarias.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content