La visibilització de persones amb discapacitat realitzant activitats esportives és una de les nostres
eines per a treballar la normalització i l’acceptació de la discapacitat en la societat.

L’esport adaptat cada dia està més present i a poc a poc es va ampliant l’oferta d’activitats dirigides adaptades, i d’altra banda, cada dies amb més els professionals de l’esport, que s’especialitzen en l’atenció a persones amb discapacitat per a cobrir una demanda cada dia més àmplia.

Durant aquest nou trimestre a La Llar hem organitzat tallers esportius adaptats als nostres socis.

Entre ells, destaquem la BOCCIA, que començarà pròximament. Aquesta activitat és una de les
apostes de l’entitat per promoure i reivindicar l’adaptació de l’esport a les persones amb discapacitat.
També farem IOGA, una activitat àmpliament demandada des de fa temps ja que té bastants seguidors entre els nostres socis i sòcies.  Mitjançant el treball del cos, la respiració, i la calma, aconseguim harmonitzar la nostra energia i compartir moments entre els participants.

FISIOTERÀPIA GRUPAL
El mes de setembre hem començat un nou format de fisioteràpia en el nostre centre.
Destinada a les persones amb més autonomia, hem posat en marxa tres grups de fisioteràpia grupal on es treballa de manera dinàmica, aspectes com l’equilibri, la coordinació i la força per a millorar aspectes del dia a dia. A més, en realitzar-ho de manera grupal, es fa més divertit i amè.
Aquest canvi de modalitat ha suposat per a l’entitat realitzar una inversió econòmica en materials que ha estat finançada per la Fundació Antoni Serra Santamans.

I continúa l’activitat de NATACIÓ ADAPTADA, que, com cada any desenvolupem d’octubre a juliol,  en el poliesportiu de l’Espanya Industrial amb la col·laboració dels monitors de piscina.
La natació ajuda a millorar la força, l’elasticitat i la relaxació muscular, aspectes bàsics que s’han de treballar en l’esclerosi múltiple. Per això és una de les activitats més demandades i que més agrada als participants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut