Les retallades s’han convertit en el malson de les persones que pateixen alguna discapacitat. És el cas de Núria González, una Almeria que pateix esclerosi múltiple, i reconeix que viu amb angoixa i incertesa les retallades en dependència, en prestacions sanitàries i en investigació.  Los recortes se han convertido en la pesadilla de las personas que sufren alguna discapacidad. Es el caso de Nuria González, una almeriense que sufre esclerosis múltiple, y reconoce que vive con angustia  e incertidumbre los recortes en dependencia, en prestaciones sanitarias y en investigación.

La seva vida depèn d’això i per això demana a les administracions que respectin els drets dels més febles. Núria és una heroïna, té 38 anys i pateix esclerosi múltiple des dels 23. Una malaltia que combat dia a dia amb les seves ganes de viure i amb l’ajuda que rep, per això les retallades s’han convertit en el seu pitjor malson.

Núria penes es defensa sola, per això les retallades en la Llei de Dependència són com una llosa per a ella. La cadira de rodes amb la qual ha guanyat llibertat costa 3.000 euros. Però el copagament, l’euro per recta o la privatització de la sanitat li treuen el son. Les retallades en investigació també li creen incertesa sobre el futur. Lluitadora incansable Núria pensa seguir lluitant, per la vida i pels drets dels discapacitats.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.canalsur.es/portal_rtva/web/noticia/id/251168/
seccion/2808/nuria_enferma_de_esclerosis_los_recortes
_me_quitan_el_sueno

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Su vida depende de ello y por eso pide a las administraciones que respeten los derechos de los más débiles. Nuria es una heroína, tiene 38 años y sufre esclerosis múltiple desde los 23. Una enfermedad que combate día a día con sus ganas de vivir y con la ayuda que recibe, por eso los recortes se han convertido en su peor pesadilla.

Nuria apenas se defiende sola, por eso los recortes en la Ley de Dependencia son como una losa para ella. La silla de ruedas con la que ha ganado libertad cuesta 3.000 euros. Pero el copago, el euro por recta o la privatización de la sanidad le quitan el sueño. Los recortes en investigación también le crean incertidumbre sobre el futuro. Luchadora incansable Nuria piensa seguir peleando, por la vida y por los derechos de los discapacitados.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.canalsur.es/portal_rtva/web/noticia/id/251168/
seccion/2808/nuria_enferma_de_esclerosis_los_recortes
_me_quitan_el_sueno

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut