Dijous, durant el Congrés del Comitè Europeu per al Tractament i Investigació en Esclerosi Múltiple (ECTRIMS), les dades d’un estudi fase II amb ocrelizumab en pacients afectats per esclerosi múltiple recurrent-remitent (EMRR), la forma clínica més freqüent d’aquesta patologia.  Jueves, durante el Congreso del Comité Europeo para el Tratamiento e Investigación en Esclerosis Múltiple (ECTRIMS), los datos de un estudio fase II con ocrelizumab en pacientes afectados por esclerosis múltiple recurrente-remitente (EMRR), la forma clínica más frecuente de esta patología.Segons informa la comañía, el treball ha posat de manifest que la reducció significativa de l’activitat de la malaltia, d’acord a la xifra total de lesions cerebrals actives i recidivas notificades prèviament durant 24 setmanes, es va mantenir al llarg de 96 setmanes.

“Aquestes dades relatives a l’eficàcia perllongada de ocrelizumab confirmen els ja de per si mateix convincents beneficis demostrats en el primer període de tractament de 24 hores. Els resultats obtinguts són indicatius d’una alta probabilitat d’èxit del programa de fase III, ja en marxa, en pacients amb esclerosi múltiple remitent-recurrent”, explica el director de Desenvolupament Internacional i director mèdic de Roche, Hal Barron.

La taxa anualizada de recaigudes -la taxa de brots o exacerbaciones per anys/pacient- va ser inferior a 0,2 en tot el període de 96 setmanes. Les dades també revelen que, d’entre tots els pacients que van finalitzar l’estudi, dos terços del grup de 600 mil·ligrams no presentaven cap activitat de la malaltia en el període de tractament de 96 setmanes.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3466655/10/11/Empresas-Ocrelizumab-mantiene-casi-dos-anos-una-reduccion-significativa-de-la-actividad-de-la-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductorSegún informa la comañía, el trabajo ha puesto de manifiesto que la reducción significativa de la actividad de la enfermedad, de acuerdo a la cifra total de lesiones cerebrales activas y recidivas notificadas previamente durante 24 semanas, se mantuvo a lo largo de 96 semanas.

“Estos datos relativos a la eficacia prolongada de ocrelizumab confirman los ya de por sí convincentes beneficios demostrados en el primer periodo de tratamiento de 24 horas. Los resultados obtenidos son indicativos de una alta probabilidad de éxito del programa de fase III, ya en marcha, en pacientes con esclerosis múltiple remitente-recurrente”, explica el director de Desarrollo Internacional y director médico de Roche, Hal Barron.

La tasa anualizada de recaídas -la tasa de brotes o exacerbaciones por años/paciente- fue inferior a 0,2 en todo el periodo de 96 semanas. Los datos también revelan que, de entre todos los pacientes que finalizaron el estudio, dos tercios del grupo de 600 miligramos no presentaban ninguna actividad de la enfermedad en el periodo de tratamiento de 96 semanas.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/3466655/10/11/Empresas-Ocrelizumab-mantiene-casi-dos-anos-una-reduccion-significativa-de-la-actividad-de-la-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content