Amb poc més de 25 anys de servei, Brenda Associació Esclerosi Múltiple Chihuahua AC, brinda l’atenció i rehabilitació de centenars de chihuahuenses que pateixen d’aquesta malaltia, que afecta dones i en un mínim de casos a homes. 

El patiment es distingeix per la mida i el nombre de lesions que es presenten en el sistema nerviós central així com la seva patologia i pronòstic clínic es tradueix en disminució o pèrdua de les funcions pròpies de les zones afectades.
L’esclerosi múltiple afecta de diverses maneres en les persones, tenint possibles repercussions en: Visió, força, sensibilitat, equilibri, intel·lecte, funció vesical, sexual, alteració de les emocions amb períodes d’eufòria i depressió (alegria i tristesa).

Davant aquesta situació Brenda Associació d’Esclerosi Múltiple Chihuahua AC, des de fa més de dues dècades es troba compromesa per atendre aquesta malaltia, motiu pel qual es té dissenyada una estratègia de rehabilitació sota diversos esquemes que ajuden a contrarestar els efectes.

Ofereix una atenció psicològica amb personal capacitat, per orientar en la formació de nous recursos per millorar l’actitud cap a la família, el treball i la societat i així enfrontar-se als diferents reptes de la malaltia i millorar la seva qualitat de vida de la mateixa manera es té una assessoria tanatològiques, el que serveix per a la superació de les pèrdues físiques, afectives i materials.

Així mateix es té un espai de rehabilitació neuropsicològica, el que ajudarà a pacients amb EM a conservar i millorar l’atenció, la memòria, la concentració, càlcul, funcions executives, i llenguatge.

Per poder rebre l’atenció mèdica i de rehabilitació, acudir a les instal·lacions Brenda Esclerosi Múltiple AC., Que s’ubiquen al carrer Mombacho 821, al Fraccionament Panoràmic, o marcar al 440-08-85 per rebre informació referent a això.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.frontenet.com/_blog/Ofrece-Asociacion-Brenda-atencion-1

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content