Aquest projecte de COCEMFE persegueix la millora de la vida quotidiana de les persones amb discapacitat i té com a objectiu oferir un servei d’assessorament i seguiment totalment gratuït amb la finalitat de millorar l’accessibilitat dels entorns i edificis més immediats (lloc de treball, accessibilitat de zones comuns de l’habitatge).

La principal tasca de l’Oficina Tècnica d’Accessibilitat és assessorar en l’eliminació de barreres arquitectòniques -aplicant el concepte de disseny universal per a la seva adaptació- i acompanyament durant tot el procés.

Quines persones poden beneficiar-se?

Tota persona amb discapacitat física o orgànica que presenti dificultats en la seva vida quotidiana en relació a l’entorn més pròxim –barreres arquitectòniques i la no aplicació del disseny universal- resident en la Província de Barcelona.

Si creuen que pot estar interessat o que coneix algun possible beneficiari, no dubti en contactar amb nosaltres a través d’aquest e-mail (accessibilitatgestio@cocemfe-barcelona.es), a través del nostre número de telèfon 933 011 565 o acudint a les nostres oficines situades al Carrer 60, nº19, 1er, 08040 Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content