La piscina municipal ha acollit avui la campanya “Banyat per l’esclerosi múltiple” en la qual els ondenses han participat per aportar el seu granit de sorra per a la millora de la qualitat de vida de les persones que sofreixen aquesta malaltia.  La piscina municipal ha acogido hoy la campaña “Banyat per l’esclerosi múltiple” en la que los ondenses han participado para aportar su granito de arena para la mejora de la calidad de vida de las personas que sufren esta enfermedad.

La piscina municipal d’Onda ha acollit avui la campanya Banyat per l’esclerosi multiple, organitzada per la Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, (AEMC).

Els ondenses han col·laborat en la iniciativa solidària fent un donatiu en l’entrada de la piscina, comprant samarretes commemoratives de l’acte o adquirint algun article a la venda de l’associació.

Aquest campanya té com a finalitat conscienciar a la societat sobre l’esclerosi múltiple, que és la segona causa de discapacitat sobrevinguda, i donar a conèixer el treball de la AEMC.

L’acte se celebrarà també en altres sis municipis de la província i els fons.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elperiodic.com/onda/noticias/173210_onda-nada-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

  La piscina municipal de Onda ha acogido hoy la campanya Banyat per l’esclerosi multiple, organizada por la Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, (AEMC).

Los ondenses han colaborado en la iniciativa solidaria haciendo un donativo en la entrada de la piscina, comprando camisetas conmemorativas del acto o adquiriendo algún artículo a la venta de la asociación.

Este campaña tiene como finalidad concienciar a la sociedad sobre la esclerosis múltiple, que es la segunda causa de discapacidad sobrevenida, y dar a conocer el trabajo de la AEMC.

El acto se celebrará también en otros seis municipios de la provincia y los fondos recaudados servirán para que la asociación pueda continuar ofreciendo la rehabilitación y tratamiento diario a familiares y enfermos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elperiodic.com/onda/noticias/173210_onda-nada-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content