L’esclerosi múltiple (EM) dels pacients sembla tenir un menor risc de càncer, segons ha revelat una nova investigació.   La esclerosis múltiple (EM) de los pacientes parece tener un menor riesgo de cáncer, según ha revelado una nueva investigación.

L’estudi és el primer a investigar el risc general de càncer en pacients amb EM a Amèrica del Nord.
“A causa que el sistema immunològic juga un paper important en el càncer i l’esclerosi múltiple, que volia saber si el risc de càncer és diferent per a les persones amb EM,” va dir Elaine Kingwell , autor principal de l’estudi i becari posdoctoral en la Facultat de Medicina de la UBC i el Centre d’Investigació del Cervell en UBC i VCH Research Institute,.

“No només els pacients amb EM tenen un menor risc general de càncer, el risc de càncer colorrectal, en particular, va anar significativament menor”.

Els investigadors van comparar els diagnòstics de càncer en pacients amb EM en la Columbia Britànica amb les de la població en general.

Si bé es van trobar amb que els pacients amb EM tenen un menor risc per al càncer en general – i en particular per al càncer colorrectal – es van trobar amb que els riscos per al càncer de cervell i càncer de bufeta van ser lleugerament més elevats (encara que no significativament).

En els pacients amb EM recurrent, el risc de càncer de pell (no melanoma). va ser significativament major.
Més estudis seran necessaris per comprendre les raons d’aquesta reducció del risc de càncer en general.

Una troballa inesperada va ser que, pels quals van fer desenvolupar el càncer, la grandària del tumor tendeix a ser major en el moment del diagnòstic. Es necessita més treball per determinar per què alguns tumors poden ser diagnosticats més tard en les persones amb EM.

“A causa que els símptomes de l’esclerosi múltiple pot ser amplis i incloure la sensació de fatiga, és possible que els símptomes del càncer s’emmascarin o puguin ser passats per alt “, diu Helen Tremlett, autor principal de l’estudi i professor associat en la Facultat de Medicina de la UBC.
Agrega que, independentment dels resultats, els pacients amb EM i els seus metges se’ls animen a seguir les pautes de detecció de càncer.

El seu equip està planejant un estudi de seguiment per determinar si les taxes de mortalitat per càncer s’alteren en els pacients amb EM.

L’estudi va ser publicat en la revista Brain .

Font: Online International News Network © Copyright Online International News Network 2012 (25/06/12)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

El estudio es el primero en investigar el riesgo general de cáncer en pacientes con EM en América del Norte.
“Debido a que el sistema inmunológico juega un papel importante en el cáncer y la esclerosis múltiple, que quería saber si el riesgo de cáncer es diferente para las personas con EM,” dijo Elaine Kingwell , autor principal del estudio y becario posdoctoral en la Facultad de Medicina de la UBC y el Centro de Investigación del Cerebro en UBC y VCH Research Institute,.

“No sólo los pacientes con EM tienen un menor riesgo general de cáncer, el riesgo de cáncer colorrectal, en particular, fue significativamente menor”.

Los investigadores compararon los diagnósticos de cáncer en pacientes con EM en la Columbia Británica con las de la población en general.

Si bien se encontraron con que los pacientes con EM tienen un menor riesgo para el cáncer en general – y en particular para el cáncer colorrectal – se encontraron con que los riesgos para el cáncer de cerebro y cáncer de vejiga fueron ligeramente más elevados (aunque no significativamente).

En los pacientes con EM recurrente, el riesgo de cáncer de piel (no melanoma). fue significativamente mayor.

Más estudios serán necesarios para comprender las razones de esta reducción del riesgo de cáncer en general.

Un hallazgo inesperado fue que, para los que  hicieron desarrollar el cáncer, el tamaño del tumor tiende a ser mayor en el momento del diagnóstico. Se necesita más trabajo para determinar por qué algunos tumores pueden ser diagnosticados más tarde en las personas con EM.

“Debido a que los síntomas de la esclerosis múltiple puede ser amplios e incluir la sensación de fatiga, es posible que los síntomas del cáncer se enmascaren o puedan ser pasados por alto “, dice Helen Tremlett, autor principal del estudio y profesor asociado en la Facultad de Medicina de la UBC.

Agrega que, independientemente de los resultados, los pacientes con EM y sus médicos se les animan a seguir las pautas de detección de cáncer.

Su equipo está planeando un estudio de seguimiento para determinar si las tasas de mortalidad por cáncer se alteran en los pacientes con EM.

El estudio fue publicado en la revista Brain .

Fuente: Online International News Network © Copyright Online International News Network 2012 (25/06/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content