NOVA YORK._ Les autoritats de salut de Nova York i Nova Jersey van decidir permetre l’ús de marihuana alternativa o medicinal a pacients de SIDA, càncer, esclerosi múltiple i altres malalties cròniques, especialment aquells que pateixen símptomes com forts dolors, nàusees, febres molt altes i altres típics d’afeccions considerades incurables.  NUEVA YORK._ Las autoridades de salud de Nueva York y New Jersey decidieron permitir el uso de marihuana alternativa o medicinal a pacientes de SIDA, cáncer, esclerosis múltiple y otras enfermedades crónicas, especialmente aquellos que sufren síntomas como fuertes dolores, nauseas, fiebres muy altas y otros típicos de afecciones consideradas incurables.

El Departament de Salut de Nova York va aprovar una petició del Centre Compassiu Greenleaf del poblat de Montclair per la gerència i administració d’un punt de distribució de l’herba narcòtica a aquest tipus de malalts.

L’aprovació arriba a dos anys de lluita perquè la iniciativa tingués el vistiplau de les autoritats i que la posessin en marxa a brevetat, encara que va ser aprovada el 18 de gener del 2010.

Aquesta data va ser l’últim dia de la gestió del llavors governador de Nova Jersey, John Corzine qui va estar d’acord amb la decisió. Portaveus del centre van dir que la mesura és un pas d’avanç en la implementació de la mesura perquè els pacients que qualifiquen puguin tenir accés a la marihuana medicinal o alternativa.

La directora del Departament de Salut de New Jersey Mary E. O’Dowd va dir en un comunicat que els pacients rebran una identificació i per igual els proveïdors de serveis de salut.

A l’abril, la gubernatura de New Jersey va aprovar la primera collita de la planta sota responsabilitat del referit centre i l’administració del governador Chris Christie espera que almenys hagin sis punts de distribució a tot l’estat.

320 persones fins al moment s’han presentat amb peticions per rebre la marihuana al centre des que van començar les inscripcions a l’agost d’aquest any.

Les registraciones es poden fer en el lloc Internet del Departament de Salut. Aquesta mateixa setmana se’ls lliuraran les acreditacions a unes 190 persones i després a 130 més que tindran prop de 200 metges al seu servei i els metges han sol · licitat autoritzacions per bregar amb aquests pacients.

La legislació de New Jersey sobre l’ús de marihuana alternativa és la més estricta de tots els estats que han aprovat regulacions legals per a això i obliga els metges a certificar l’evolució de l’estat dels malalts que estaran al seu càrrec.

Guies de com utilitzar l’herba els seran lliurades als malalts en què se’ls informa sobre la forma de fumar sense rebre els efectes nocius del tabac comú o cigarrets.

El registre té un cost de $ 200 dòlars per persona per dos anys, però el 48% dels subscrits només han pagat $ 20 dòlars pel fet que són malalts d’escassos recursos econòmics.

La data en què Greenleaf començarà amb la distribució no ha estat especificada a costa d’una assemblea que dirigirà el director de l’organització Joe Stevens amb la junta de directors.

El governador va recalcar declaracions anteriors que no pot obligar a les ciutats que s’oposen a vendre la marihuana als pacients.

Altres estats on s’ha aprovat l’ús medicinal de l’herba són Alaska, Califòrnia, Colorado, Hawaii, Maine, Michigan, Montana, Nou Mèxic, Oregon, Rhode Island, Vermont i Washington.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.primicias.com.do/diaspora/new-york/19794-pacientes-con-sida-cancer-y-esclerosis-multiple-de-nj-comenzaran-a-usar-marihuana-medicinal

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El Departamento de Salud de Nueva York aprobó una petición del Centro Compasivo Greenleaf del poblado de Montclair para la gerencia y administración de un punto de distribución de la hierba narcótica a ese tipo de enfermos.

La aprobación llega a dos años de lucha para que la iniciativa tuviera el visto bueno de las autoridades y que la pusieran en marcha a brevedad, aunque fue aprobada el 18 de enero del 2010.

Esa fecha fue el último día de la gestión del entonces gobernador de New Jersey, John Corzine quien estuvo acorde con la decisión. Portavoces del centro dijeron que la medida es un paso de avance en la implementación de la medida para que los pacientes que califiquen puedan tener acceso a la marihuana medicinal o alternativa.

La directora del Departamento de Salud de New Jersey Mary E. O´Dowd dijo en un comunicado que los pacientes recibirán una identificación y por igual los proveedores de servicios de salud.

En abril, la gubernatura de New Jersey aprobó la primera cosecha de la planta bajo responsabilidad del referido centro y la administración del gobernador Chris Christie espera que al menos hayan seis puntos de distribución en todo el estado.

320 personas hasta el momento se han presentado con peticiones para recibir la marihuana en el centro desde que comenzaron las inscripciones en agosto de este año.

Las registraciones se pueden hacer en el sitio internet del Departamento de Salud. Esta misma semana se les entregarán las acreditaciones a unas 190 personas y luego a 130 más quienes tendrán cerca de 200 médicos a su servicio y cuyos galenos han solicitado autorizaciones para bregar con esos pacientes.

La legislación de New Jersey sobre el uso de marihuana alternativa es la más estricta de todos los estados que han aprobado regulaciones legales para ello y obliga a los médicos a certificar la evolución del estado de los enfermos que estarán a su cuidado.

Guías de cómo usar la hierba les serán entregadas a los enfermos en las que se les informa sobre la forma de fumarla sin recibir los efectos nocivos del tabaco común o cigarrillos.

El registro tiene un costo de $200 dólares por persona para dos años, pero el 48% de los suscritos sólo han pagado $20 dólares debido a que son enfermos de escasos recursos económicos.

La fecha en que Greenleaf comenzará con la distribución no ha sido especificada a expensas de una asamblea que dirigirá el director de la organización Joe Stevens con la junta de directores.

El gobernador recalcó declaraciones anteriores de que no puede obligar a las ciudades que se oponen a vender la marihuana a los pacientes.

Otros estados donde se ha aprobado el uso medicinal de la hierba son Alaska, California, Colorado, Hawai, Maine, Michigan, Montana, Nuevo México, Oregón, Rhode Island, Vermont y Washington.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.primicias.com.do/diaspora/new-york/19794-pacientes-con-sida-cancer-y-esclerosis-multiple-de-nj-comenzaran-a-usar-marihuana-medicinal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut