Amb una emotiva cerimònia es va celebrar la creació de l’Associació Xilena d’Esclerosi Múltiple. La institució, representarà als prop de 3 mil pacients que pateixen d’aquesta malaltia i el seu principal objectiu serà protegir i defensar els drets dels malalts, a través del Pla AUGE i de l’actualització dels medicaments inclosos en la cistella.Con una emotiva ceremonia se celebró la creación de la Asociación Chilena de Esclerosis Múltiple. La institución, representará a los cerca de 3 mil pacientes que sufren de esta enfermedad y su principal objetivo será resguardar y defender los derechos de los enfermos, a través del Plan AUGE y de la actualización de los medicamentos incluidos en la canasta.

Durant la cerimònia de llançament, van estar presents Natalia Soto, actual directora executiva de l’entitat i pacient d’esclerosi, l’ex rostre de Carrer Set Alain Soulat, que també pateix de la malaltia, a més de la Senadora (DC) Soledad Alvear i el diputat (DC) Gabriel Silber.

“El tenir caràcter d’Associació ens permet acceptar més recursos de part de l’empresa privada i de particulars que vulguin col · laborar amb els nostres malalts. En aquest sentit, hem avançat enormement “va explicar Natàlia Soto.

De la mateixa manera, va assegurar que actualment la corporació està realitzant un treball molt coordinat amb FONASA, per donar una millor atenció als pacients del sistema públic que han tingut dificultats en els seus tractaments i cobertures.

Per Natàlia Soto, dissenyadora industrial de 27 anys i diagnosticada fa 2 amb la malaltia, aquest gran pas té un sentit molt profund. “És el resultat de moltes gestions i de dedicar temps i amor als nostres malalts. Lluitem per una millor qualitat de vida, pel dret a la salut, per descentralitzar l’Auge, incorporar nous i millors medicaments a la cistella i integrar tots els pacients a nivell país “va concloure.

Per finalitzar, es va realitzar un reconeixement a tots els voluntaris de l’Associació, incloent als professionals de la salut i especialistes de l’àrea. El conductor de televisió Alain Soulat en un acte improvisat, va demanar a tots els assistents s’unissin amb el company del costat en una gran abraçada. “Amb amor i afecte, és possible tirar endavant” va concloure.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.biobiochile.cl/2012/11/10/pacientes-crearon-asociacion-de-ayuda-para-enfermos-de-esclerosis-multiple.shtml

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Durante la ceremonia de lanzamiento, estuvieron presentes Natalia Soto, actual directora ejecutiva de la entidad y paciente de esclerosis, el ex rostro de Calle Siete Alain Soulat, quien también sufre de la enfermedad; además de la Senadora (DC) Soledad Alvear y el diputado (DC) Gabriel Silber.

“El tener carácter de Asociación nos permite aceptar mayores recursos de parte de la empresa privada y de particulares que quieran colaborar con nuestros enfermos. En este sentido, hemos avanzado enormemente” explicó Natalia Soto.

De igual modo, aseguró que actualmente la Corporación está realizando un trabajo muy coordinado con Fonasa, para dar una mejor atención a los pacientes del sistema público que han tenido dificultades en sus tratamientos y coberturas.

Para Natalia Soto, diseñadora industrial de 27 años y diagnosticada hace 2 con la enfermedad, este gran paso tiene un sentido muy profundo. “Es el resultado de muchas gestiones y de dedicarle tiempo y amor a nuestros enfermos. Luchamos por una mejor calidad de vida, por el derecho a la salud, por descentralizar el Auge, incorporar nuevos y mejores medicamentos a la canasta e integrar a todos los pacientes a nivel país” concluyó.

Para finalizar, se realizó un reconocimiento a todos los voluntarios de la Asociación, incluyendo a los profesionales de la salud y especialistas del área. El conductor de televisión Alain Soulat en un acto improvisado, pidió a todos los asistentes se unieran con el compañero de al lado en un gran abrazo. “Con amor y cariño, es posible salir adelante” concluyó.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.biobiochile.cl/2012/11/10/pacientes-crearon-asociacion-de-ayuda-para-enfermos-de-esclerosis-multiple.shtml

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content