La localitat toledana Graelles es va bolcar en l’organització d’un dinar benèfic, amb l’objectiu de recaptar fons per a associacions de persones afectades per paràlisi cerebral i esclerosi múltiple.

La localidad toledana Parrillas se volcó en la organización de un almuerzo benéfico, con el objetivo de recaudar fondos para asociaciones de personas afectadas por parálisis cerebral y esclerosis múltiple.

Aquest cap de setmana, l’ou fregit ha estat el protagonista de l’esmorzar solidari que els veïns i veïnes de Parrillas han pres a l’hora del vermut. Per a això, s’han fregit més de 300 ous ecològics, donats per un veí la granja de gallines ecològiques se situa en la mateixa vila.
El dinar ha constat d’un ou fregit, acompanyat de pa de poble i un got de llimonada. L’aperitiu es podia adquirir pel preu simbòlic d’un euro, encara que molts veïns han volgut col·laborar amb la causa aportant majors donatius. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la a la Paràlisi Cerebral (APACE Talavera) i la (ATAEM). L’esdeveniment ha tingut lloc dins de les activitats de la Setmana Cultural, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Graelles i el i, sens dubte, la gent del poble, que ha demostrat tot el seu suport a aquest acte solidari.

Este fin de semana, el huevo frito ha sido el protagonista del almuerzo solidario que los vecinos y vecinas de  han tomado a la hora del vermú. Para ello, se han frito más de 300 huevos ecológicos, donados por un vecino cuya granja de gallinas ecológicas se sitúa en la misma villa.
El almuerzo ha constado de un huevo frito, acompañado de pan de pueblo y un vaso de limonada. El aperitivo se podía adquirir por el precio simbólico de un euro, aunque muchos vecinos han querido colaborar con la causa aportando mayores donativos. El dinero recaudado se destinará íntegramente a la  a la Parálisis Cerebral (A.P.A.C.E. Talavera) y la Asociación Talaverana de Esclerosis Múltiple (ATAEM). El evento ha tenido lugar dentro de las actividades de la Semana Cultural, con la colaboración del Ayuntamiento de Parrillas y el Club de Amigos de Parrillas y, sin duda, la gente del pueblo, que ha demostrado todo su apoyo a este acto solidario.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.lacerca.com/noticias/toledo/parrillas_toledo_organiza_primer_huevo_solidario-323147-1.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME:

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.lacerca.com/noticias/toledo/parrillas_toledo_organiza_primer_huevo_solidario-323147-1.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut