És el director executiu d’Esclerosi Múltiple Espanya i membre de la Junta Directiva de la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple. La seva mare va rebre el diagnòstic d’Esclerosi Múltiple quan ell tenia 8 anys.  Es el Director Ejecutivo de Esclerosis Múltiple España y miembro de la Junta Directiva de la Federación Internacional de Esclerosis Múltiple. Su madre recibió el diagnóstico de Esclerosis Múltiple cuando él tenía 8 años.

  A la reunió del Comitè Executiu de la Plataforma Europea d’ Esclerosi Múltiple ( EMSP ) celebrada a Roma els dies 10 i 11 de setembre de 2012, el President de la EMSP , John Golding, va proposar la incorporació de Pedro Carrascal al Comitè Executiu per la seva trajectòria i capacitat . La proposta va ser secundada per la vicepresidenta Anne Winslow i aprovada per unanimitat per l’ Comitè Executiu .

Pedro Carrascal és el director executiu de Esclerosi Múltiple Espanya – FELEM , treball que compagina amb la direcció de l’ Associació de Esclerosi Múltiple de Biscaia i la Fundació Basca d’ Esclerosi Múltiple Eugenia Epalza .

És llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto (1996), Diploma de l’ Cambra de Comerç de Bilbao en Comerç Exterior el 1997 i Màster en Gestió i Direcció de Empreses (MBA) per la Universitat del País Basc el 2004. Casat i amb 3 fills , viu a Bilbao.

Està vinculat al moviment de persones amb EM des que tenia 8 anys , quan la seva mare va rebre el diagnòstic d’EM i es va unir a altres persones per crear la Associació d’EM de Biscaia .

Des 2007 Pedro és membre de la Junta Directiva de la Federació Internacional d’EM ( MSIF ) i actualment és responsable de la execució d’ 1 part de la seva pla estratègic , el de desenvolupament internacional .

De la mà de Pedro, el moviment de persones amb EM a Espanya ha tingut gran projecció internacional i Europea , sent el primer espanyol a ocupar llocs directius en aquestes organitzacions , ponent en congressos internacionals , etc.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.esclerosismultiple.com/noticias/detalle.php?id_not=306

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENTE PER:
LA BARRA DE GOOGLE

  En la reunión del Comité Ejecutivo de la Plataforma Europea de Esclerosis Múltiple (EMSP) celebrada en Roma los días 10 y 11 de septiembre de 2012, el Presidente de la EMSP, John Golding, propuso la incorporación de Pedro Carrascal al Comité Ejecutivo por su trayectoria y capacidad. La propuesta fue secundada por la Vicepresidenta Anne Winslow y aprobada por unanimidad por el Comité Ejecutivo.

Pedro Carrascal es el Director Ejecutivo de Esclerosis Múltiple España – FELEM, trabajo que compagina con la dirección de la Asociación de Esclerosis Múltiple de Bizkaia y la Fundación Vasca de Esclerosis Múltiple Eugenia Epalza.

Es licenciado en Derecho por la Universidad de Deusto (1996), Diploma de la Cámara de Comercio de Bilbao en Comercio Exterior en 1997 y Master en Gestión y Dirección de Empresas (MBA) por la Universidad del País Vasco en 2004. Casado y con tres hijos, vive en Bilbao.

Está vinculado al movimiento de personas con EM desde que tenía 8 años, cuando su madre recibió el diagnóstico de EM y se unió a otras personas para crear la Asociación de EM de Bizkaia.

Desde 2007 Pedro es miembro de la Junta Directiva de la Federación Internacional de EM (MSIF) y actualmente es responsable de la ejecución de una parte de su plan estratégico, el de desarrollo internacional.

De la mano de Pedro, el movimiento de personas con EM en España ha tenido gran proyección internacional y Europea, siendo el primer español en ocupar puestos directivos en estas organizaciones, ponente en congresos internacionales, etc.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.esclerosismultiple.com/noticias/detalle.php?id_not=306

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content