Recapten fons per a l’Associació de Guipúscoa en club Basozabal

 Fa uns dies es va celebrar en el golf de Basozabal, el 8º torneig a benefici d’Esclerosi Múltiple. Van participar 100 jugadors i el primer equip classificat hándicap estava compost per Pedro Orbegozo i Marí Valentín. El segon premi hándicap va recaure en l’equip format per José María Asúa i Luis Miguel Zufiría i el premi scratch sobre Kike Intxausti i Juan Fernando Gurruchaga. Recaudan fondos para la Asociación de Gipuzkoa en club Basozabal

Hace unos días se celebró en el golf de Basozabal, el 8º torneo a beneficio de Esclerosis Múltiple. Participaron 100 jugadores y el primer equipo clasificado hándicap estaba compuesto por Pedro Orbegozo y Marino Valentín. El segundo premio hándicap recayó en el equipo formado por José María Asúa y Luis Miguel Zufiría y el premio scratch sobre Kike Intxausti y Juan Fernando Gurruchaga.

També van participar, Carmen Ausán i Julián Sagasta; José Mari Iturriaga i Ainhoa Bidaguren; Emilio Pérez i María Jonquera Ausán; Juan Ramón Álvarez i Fernando Aguirre; Antonio San Gil i Rocío Satrústegui; Imanol Otxotorena i Axun Ugalde; Claudia Townend i Ane Salegui; Javier Larrasoaña i José Ramón Ramos; Mikel Erguin i Miriam Alkorta; María Leunda i Susana Petrirena; Pablo Gómez i Oskar Perales; María Blat de moro i Marta Beldarrain, Martín Larrea i Cecilia Retana, i un llarg etcètera.

El lliurament de trofeus va ser a càrrec de Jon Urbina i María Luisa Ustarroz, presidenta de l’Associació, qui va agrair a tots els jugadors la participació en el torneig i les aportacions que s’havien fet a la ‘Fila 0’.
En el torneig es van lliurar premis cedits per: Ainhoa Cosmetics, Altxerri Jatetxea, Cellers Beramendi, Cellers Grup Berceo, Cellers Inurrieta, Celler Piedemonte, Cellers Valdemar, Cafès Baqué, Confeccions l’Oca, Consell Regulador del Cava, Conserves Anko, Conserves Salica, Mas Sort Alta, Ducray, Estée Lauder, Hostal Rural Arandigoien, Hotel Arantzazu, Hotel Du Palais (Biarritz), Idoki, Lacoste, La Perla, Lixoné, Picabea Delicatessem, Pierre Fabré, Restaurant Abarka, Restaurant Aroa,

Restaurant Josetxo, Restaurant Martín Berasategui i Tous. També va haver-hi aportacions de la ‘Fila Zero’ amb fons destinats a finançar els serveis de rehabilitació que s’ofereixen en el Centre d’Esclerosi Múltiple i altres malalties neurològiques de Donostia.

Koldo Mitxelena

Visito el Koldo Mitxelena Kulturunea per veure dues exposicions obertes relacionades amb el còmic i l’origen del qual són les col·leccions de Julián Armendáriz i Luis Gasca, amb la cura dissenyo realitzat per l’artista donostiarra Alvaro Matxinbarrena.

El que podem veure de Julián Arméndariz és una petita representació de la seva col·lecció d’art, una col·lecció que es caracteritza per la seva original creació; Julián estableix abans relació amb l’artista que amb l’obra. Tots els dibuixos que podem contemplar són originals que posteriorment han estat editats en diversos comics, que al seu torn, es poden llegir.

Així mateix, en la selecció de la col·lecció de Luis Gasca, pertanyent actualment a la Diputació Foral de Guipúscoa, ens trobem amb primeres edicions i còmics internacionals coneguts mundialment.

A més de còmics, podem endinsar-nos en els murals de ciutats imaginàries, realitzats in situ per Judes Arrieta i Javirroyo. També una sèrie d’obres audiovisuals de diversos artistes internacionals. Per acabar, podeu portar-vos el còmic que Francesc Ruiz ha realitzat per a aquesta exposició, sobre el recorregut de ‘El Talp’ de Lasarte a Hendaia.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.diariovasco.com/v/20111119/san-sebastian/esclerosis-multiple-20111119.html
TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

También participaron, Carmen Ausán y Julián Sagasta; José Mari Iturriaga y Ainhoa Bidaguren; Emilio Pérez y María Juncal Ausán; Juan Ramón Álvarez y Fernando Aguirre; Antonio San Gil y Rocío Satrústegui; Imanol Otxotorena y Axun Ugalde; Claudia Townend y Ane Salegui; Javier Larrasoaña y José Ramón Ramos; Mikel Erguin y Miriam Alkorta; María Leunda y Susana Petrirena; Pablo Gómez y Oskar Perales; María Maíz y Marta Beldarrain, Martín Larrea y Cecilia Retana, y un largo etcétera.

 La entrega de trofeos corrió a cargo de Jon Urbina y María Luisa Ustarroz, presidenta de la Asociación, quien agradeció a todos los jugadores la participación en el torneo y las aportaciones que se habían hecho a la ‘Fila 0’.

En el torneo se entregaron premios cedidos por: Ainhoa Cosmetics, Altxerri Jatetxea, Bodegas Beramendi, Bodegas Grupo Berceo, Bodegas Inurrieta, Bodega Piedemonte, Bodegas Valdemar, Cafés Baqué, Confecciones el Ganso, Consejo Regulador del Cava, Conservas Anko, Conservas Salica, Cortijo Suerte Alta, Ducray, Estée Lauder, Hostal Rural Arandigoien, Hotel Arantzazu, Hotel Du Palais (Biarritz), Idoki, Lacoste, La Perla, Lixoné, Picabea Delicatessem, Pierre Fabré, Restaurante Abarka, Restaurante Aroa,

 Restaurante Josetxo, Restaurante Martín Berasategui y Tous. También hubo aportaciones de la ‘Fila Cero’ con fondos destinados a financiar los servicios de rehabilitación que se ofrecen en el Centro de Esclerosis Múltiple y otras enfermedades neurológicas de Donostia.

 Koldo Mitxelena

 Visito el Koldo Mitxelena Kulturunea para ver dos exposiciones abiertas relacionadas con el cómic y cuyo origen son las colecciones de Julián Armendáriz y Luis Gasca, con el cuidado diseño realizado por el artista donostiarra Alvaro Matxinbarrena.

 Lo que podemos ver de Julián Arméndariz es una pequeña representación de su colección de arte, una colección que se caracteriza por su original creación; Julián establece antes relación con el artista que con la obra. Todos los dibujos que podemos contemplar son originales que posteriormente han sido editados en diversos comics, que a su vez, se pueden leer.

 Asimismo, en la selección de la colección de Luis Gasca, perteneciente actualmente a la Diputación Foral de Gipuzkoa, nos encontramos con primeras ediciones y cómics internacionales conocidos mundialmente.

 Además de cómics, podemos adentrarnos en los murales de ciudades imaginarias, realizados in situ por Judas Arrieta y Javirroyo. También una serie de obras audiovisuales de diversos artistas internacionales. Para terminar, podéis llevaros el cómic que Francesc Ruiz ha realizado para esta exposición, sobre el recorrido de ‘El Topo’ de Lasarte a Hendaya.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.diariovasco.com/v/20111119/san-sebastian/esclerosis-multiple-20111119.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content