PARIS (Reuters) – Sanofi SA va aconseguir l’aprovació a Estats Units de la seva píndola Aubagio per a l’esclerosi múltiple, un de dos tractaments per a la malaltia crònica que podrien encarrilar les vendes del laboratori francès després de diversos medicaments supervendes que van perdre la protecció de patents. PARIS (Reuters) – Sanofi SA logró la aprobación en Estados Unidos de su píldora Aubagio para la esclerosis múltiple, uno de dos tratamientos para la enfermedad crónica que podrían encarrilar las ventas del laboratorio francés tras varios medicamentos superventas que perdieron la protección de patentes.

El fàrmac de Sanofi SA ha demostrat ser menys eficaç que alguns dels seus rivals, però té pocs efectes secundaris i els analistes diuen que podria es preferit per pacients recentment diagnosticats.
Entre un 35 i un 40 per cent de les persones que sofreixen esclerosi múltiple (EM) prefereix no prendre medicaments per no enfrontar efectes secundaris no desitjats.

“En un assaig clínic, la taxa de recaiguda dels pacients que van utilitzar Aubagio va ser aproximadament 30 per cent menor que la dels quals van prendre un placebo”, va dir en un comunicat Russell Katz, director de la Divisió de Productes de Neurologia de l’Administració d’Aliments i Medicaments d’Estats Units (FDA, per les seves sigles en anglès).

S’espera que Aubagio arribi al mercat nord-americà en les properes setmanes, va dir una portaveu de la unitat Genzyme de Sanofi.

L’esclerosi múltiple, que no té guareix, afecta a 2,5 milions de persones a tot el món. És una malaltia crònica, sovint incapacitante, que ataca el sistema nerviós central i pot causar insensibilitat en els òrgans, paràlisis i pèrdua de la visió.

S’espera que el medicament Gilenya de Novartis AG i el BG-12 de Biogen Idec Inc dominin un mercat que segons el parer d’analistes de JPMorgan creixeria fins als 14.000 milions dòlars en el 2015 des dels 9.600 milions de dòlars de l’any passat.

Es preveu que Aubagio capti un tros molt més petit d’aquest mercat, aconseguint unes vendes de 353 milions de dòlars a Estats Units i als cinc països més importants d’Europa en el 2020, segons la signatura d’investigació de negocis Datamonitor.

L’analista de Cheuvreux Marcel Brand té un pronòstic més optimista i va predir vendes màximes de l’Aubagio per 1.480 milions d’euros en el 2018.

“Encara que Aubagio no és tan eficaç en les taxes de recaiguda com Gilenya, allibera d’efectes secundaris a llarg termini”, va dir.

(Report d’Elena Berton a París i Tej Sapru, Sunayan Bhattacharjee en Bangalore)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://lta.reuters.com/article/businessNews/idLTASIE88C04P20120913

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

El fármaco de Sanofi SA ha demostrado ser menos eficaz que algunos de sus rivales, pero tiene pocos efectos secundarios y los analistas dicen que podría se preferido por pacientes recién diagnosticados.

Entre un 35 y un 40 por ciento de las personas que sufren esclerosis múltiple (EM) prefiere no tomar medicamentos para no enfrentar efectos secundarios no deseados.

“En un ensayo clínico, la tasa de recaída de los pacientes que utilizaron Aubagio fue aproximadamente 30 por ciento menor que la de los que tomaron un placebo”, dijo en un comunicado Russell Katz, director de la División de Productos de Neurología de la Administración de Alimentos y Medicamentos de Estados Unidos (FDA, por sus siglas en inglés).

Se espera que Aubagio llegue al mercado estadounidense en las próximas semanas, dijo una portavoz de la unidad Genzyme de Sanofi.

La esclerosis múltiple, que no tiene cura, afecta a 2,5 millones de personas en todo el mundo. Es una enfermedad crónica, a menudo incapacitante, que ataca el sistema nervioso central y puede causar insensibilidad en los órganos, parálisis y pérdida de la visión.

Se espera que el medicamento Gilenya de Novartis AG y el BG-12 de Biogen Idec Inc dominen un mercado que a juicio de analistas de JPMorgan crecería hasta los 14.000 millones dólares en el 2015 desde los 9.600 millones de dólares del año pasado.

Se prevé que Aubagio capte un pedazo mucho más pequeño de este mercado, alcanzando unas ventas de 353 millones de dólares en Estados Unidos y en los cinco países más importantes de Europa en el 2020, según la firma de investigación de negocios Datamonitor.

El analista de Cheuvreux Marcel Brand tiene un pronóstico más optimista y predijo ventas máximas del Aubagio por 1.480 millones de euros en el 2018.

“Aunque Aubagio no es tan eficaz en las tasas de recaída como Gilenya, libera de efectos secundarios a largo plazo”, dijo.

(Reporte de Elena Berton en París y Tej Sapru, Sunayan Bhattacharjee en Bangalore)

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://lta.reuters.com/article/businessNews/idLTASIE88C04P20120913

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content