El preu del Rituximab, utilitzat per tractar l’artritis reumatoide i altres 80 medicaments s’establiran per la Comissió Nacional sobre els preus dels medicaments de Colòmbia.El precio de Rituximab, usado para tratar la artritis reumatoide, y otros 80 medicamentos será fijado por la Comisión Nacional de Precios de Medicamentos de Colombia.

La Comissió Nacional de Preus de Medicaments i Dispositius Metges del Ministeri de Comerç, Indústria i Turisme va aprovar l’ingrés de Rituximab i altres 80 medicaments al règim de control directe de preus. A través de la circular 001 del 30 de desembre, la Comissió de Preus va incorporar al règim de control directe els medicaments amb menys de tres oferents que hagin estat incorporats al POS actualitzat.

 Durant l’anunci, el ministre de comerç, indústria i Turisme, Sergio Díazgranados, va dir que la Comissió ha de fixar el preu màxim de venda al públic d’aquests fàrmacs, considerar sensible pel baix nombre de proveïdors en el mercat.

 Rituximab i altres fàrmacs anti-TNF formen part d’una nova gamma de tractaments que, així com millorar l’esperança de vida dels pacients han estat acompanyades per un increment en el preu directe del tractament. Precisament per aquest motiu, ha esdevingut cada vegada més important per a cada un d’aquests medicaments, anàlisi de pharmacoeconomic per tal de demostrar la seva utilitat de ycosto de l’eficàcia de cost.

 Cost-eficàcia del Rituximab a la recerca 

 Pel que fa al preu d’aquests medicaments control, el grup de recerca en Economia de la salut de la Universitat de Cartagena, Elizabeth Karpf, director d’assaigs clínics, Farmacovigilància i Carlos Alvarado, director mèdic, unitat de malalties autoimmunes de Colòmbia de Laboratorio Roche, va realitzar una investigació important per analitzar el cost i l’eficàcia del Rituximab contra un anti-TNF (Adalimumab(, Infliximab i Etanercept) en pacients amb diagnòstic d’artritis rheumatoid activa.

 S’ha trobat l’anàlisi de la base cas de 100 pacients per braç sobre un horitzó temporal de cinc anys que Rituximab és dominant a ser més útil en termes de QALYs i menys costós que el braç amb un altre Anti-TNF (diferència de QALYs en els costos d’USD 1,526,997.89 i 37,14).

 Els medicaments d’alt cost per a càncer, hemophiliacs, tractaments contra la diabetis, esclerosi múltiple, la sidai altres malalties de baixa prevalència, definides per l’organització mundial de la salut (que) com «malalties catastròfics» perquè el seu tractament implica un cost directe igual o superior al 40% de la renda de la família del pacient.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.comunicado-prensa.com/salud/precio-rituximab-sera-regulado-por-comision-en-colombia-28064/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La Comisión Nacional de Precios de Medicamentos y Dispositivos Médicos del Ministerio de Comercio, Industria y Turismo aprobó el ingreso de Rituximab y otros 80 medicamentos al régimen de control directo de precios. A través de la circular 001 del 30 de diciembre, la Comisión de Precios incorporó al régimen de control directo los medicamentos con menos de tres oferentes que hayan sido incorporados al POS actualizado.

Durante el anuncio, el ministro de Comercio, Industria y Turismo, Sergio Díazgranados, aseguró que la Comisión fijará el costo máximo de venta al público de estos fármacos, considerados sensibles por bajo número de oferentes en el mercado.

Rituximab y otros medicamentos anti-TNF hacen parte de una nueva gama de tratamientos que además de mejorar las expectativas de vida de los pacientes se han acompañado de un incremento en el precio directo del tratamiento. Justamente por ésta razón, se ha hecho cada vez más importante el análisis farmacoeconómico de cada una de estos medicamentos, con el fin de demostrar su costo efectividad ycosto utilidad.

Costo efectividad de Rituximab a investigación

A propósito del control del precio de estos medicamentos, el Grupo de Investigaciones en Economía de la Salud de la Universidad de Cartagena,  Elizabeth Karpf, Gerente de Estudios Clínicos y Farmacovigilancia, y Carlos Alvarado, gerente Médico de la Unidad de Enfermedades autoinmunes del Laboratorio Roche Colombia, realizaron una importante investigación para analizar el costo y efectividad de Rituximab frente  a un anti-TNF (Adalimumab, Infliximab y Etanercept) en pacientes con diagnóstico de Artritis Reumatoide activa.

Del análisis del caso base de 100 pacientes por brazo en un horizonte temporal de 5 años se encontró que Rituximab es dominante por ser mas útil en terminos de QALYs y menos costoso que el brazo atendido con otro Anti-TNF ( Diferencia de QALYs de 37,14 y en costos de 1,526,997.89 USD).

Los medicamentos de alto costo están destinados a tratamientos oncológicos, hemofílicos, contra la diabetes, la esclerosis múltiple, el sida y otras enfermedades de baja prevalencia, definidas por la Organización Mundial de la Salud (OMS) como «enfermedades catastróficas» porque su tratamiento involucra un costo directo igual o superior al 40% del ingreso del núcleo familiar del paciente.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.comunicado-prensa.com/salud/precio-rituximab-sera-regulado-por-comision-en-colombia-28064/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content