Associacions d’EM de tot el món s’han unit per establir les prioritats per a la investigació en les formes progressives d’esclerosi múltiple. Asociaciones de EM de todo el mundo se han unido para establecer las prioridades para la investigación en las formas progresivas de esclerosis múltiple. 

La International Progressive MS Collaborative és el major esforç fins ara, amb l’objectiu d’accelerar la investigació i la identificació de tractaments per les persones amb EM progressiva. La nova col · laboració es va engegar a principis d’aquest any el Dia Mundial de l’EM i està formada per les associacions d’EM del Regne Unit, Canadà, Itàlia, Països Baixos, EUA i la Federació Internacional d’EM.

Les principals àrees prioritàries definides per la col · laboració en la necessitat d’una atenció urgent són:

Un esforç internacional és necessària per abordar i finançar aquestes prioritats d’investigació. 

Oportunitats de finançament per a aquestes àrees de recerca s’anunciaran en una conferència científica internacional a principis de 2013.

Doug Brown, director de Recerca Biomèdica de la Societat d’EM, va dir: “Estem encantats d’estar prenent un paper de lideratge en aquesta col · laboració i que és genial que tots estem treballant junts en el problema de les formes progressives d’esclerosi múltiple, on hi ha actualment no tractaments que retarden o aturen la progressió de la discapacitat “.

Les prioritats van ser publicatdes en un document de la revista “Multiple Sclerosis”  a l’agost de 2012.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2012/09/research-priorities-progressive-ms-announced

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENTE PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La nternational Progressive MS Collaborative es el mayor esfuerzo hasta la fecha, con el objetivo de acelerar la investigación y la identificación de tratamientos para las personas con EM progresiva. La nueva colaboración se puso en marcha a principios de este año el Día Mundial de la EM y está formada por las asociaciones de EM del Reino Unido, Canadá, Italia, Países Bajos, EE.UU. y la Federación Internacional de EM.

Las principales áreas prioritarias definidas por la colaboración en la necesidad de una atención urgente son:

 Un esfuerzo internacional es necesaria para abordar y financiar estas prioridades de investigación. 

Oportunidades de financiación para estas áreas de investigación son susceptibles de ser anunciado en una conferencia científica internacional a principios de 2013.

Doug Brown, director de Investigación Biomédica de la Sociedad de EM, dijo: “Estamos encantados de estar tomando un papel de liderazgo en esta colaboración y que es genial que todos estamos trabajando juntos en el problema de las formas progresivas de esclerosis múltiple, en los que hay actualmente no tratamientos que retrasan o detienen la progresión de la discapacidad “.

Las prioridades fueron publicadas en un documento de la revista “Multiple Sclerosis”  en agosto de 2012.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2012/09/research-priorities-progressive-ms-announced

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content