Una operació que se sol·licita per alleujar els símptomes d’alguns pacients amb esclerosi múltiple podria ser investigat encara més després de l’orientació final va ser emès per l’Institut Nacional per a la Salut i l’Excel·lència Clínica.  Una operación que se solicita para aliviar los síntomas de algunos pacientes con esclerosis múltiple podría ser investigado aún más después de la orientación final fue emitido por el Instituto Nacional para la Salud y la Excelencia Clínica.

El procediment percutáneo de venoplastia utilitza un petit globus inflable o stent per ampliar l’estrenyiment de les venes en el coll que porten sang sense oxigen, millorant així el flux de sang des del cervell.

Alguns investigadors han afirmat que la progressió de l’esclerosi múltiple podrien veure’s afectats per estrenyiment de les venes, conegut com a insuficiència venosa cerebroespinal crònica , o CCSVI.

L’orientació donada pels mitjans de NICE que els pacients només poden tenir el procediment dut a terme en ells en el context de la investigació clínica, de manera que una prova més es pot recollir en la seva seguretat i eficàcia.

El professor Bruce Campbell, president de la comissió independent que desenvolupa una guia d’intervenció de procediments NICE, va dir: “Sobre la base de l’evidència existent, creiem que els metges només han de considerar oferir venoplastia percutánea com una opció de tractament per a les persones amb EM que compleixen amb els criteris de diagnòstic de CCSVI , com a part dels assajos clínics estructurats. ”

Font: Infermeria Dret d’Autor Times.net © 2002-2012 Emap Ltd (29/02/12) 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

El procedimiento percutáneo de venoplastia utiliza un pequeño globo inflable o stent para ampliar el estrechamiento de las venas en el cuello que llevan sangre sin oxígeno, mejorando así el flujo de sangre desde el cerebro.

Algunos investigadores han afirmado que la progresión de la esclerosis múltiple podrían verse afectados por estrechamiento de las venas, conocido como insuficiencia venosa cerebroespinal crónica , o CCSVI.

La orientación dada por los medios de NICE que los pacientes sólo pueden tener el procedimiento llevado a cabo en ellos en el contexto de la investigación clínica, de manera que una prueba más se puede recoger en su seguridad y eficacia.

El profesor Bruce Campbell, presidente de la comisión independiente que desarrolla una guía de intervención de procedimientos NICE, dijo: “En base a la evidencia existente, creemos que los médicos sólo deben considerar ofrecer venoplastia percutánea como una opción de tratamiento para las personas con EM que cumplen con los criterios de diagnóstico de CCSVI , como parte de los ensayos clínicos estructurados. “

Fuente: Enfermería Derecho de Autor Times.net © 2002-2012 Emap Ltd (29/02/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 

 

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content