Som La Llar

L’Associació Catalana La Llar” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el
1992 a mans d’un grup de persones afectades d’esclerosi múltiple i dels seus familiars amb la intenció de promoure, recolzar i liderar la defensa d’una societat inclusiva que prioritzi el manteniment de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, i lluitar per un canvi de valors que promoguin la igualtat de drets de totes les persones. 

La Llar va ser declarada Entitat d’Utilitat Pública i va ser reconeguda amb la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona al novembre del 2007.

A l’any 2021 La LLAR es va crear el Centre d’atenció diürn per a persones amb EM amb el suport econòmic del Consorci
de persones amb discapacitat de Barcelona. Des de aleshores oferim serveis mitjançant l’associació i serveis mitjançant el centre de atenció diürna.

Totes les persones que formen part de la Llar, des de junta directiva fins a l’equip  tècnic, voluntaris i associats, volem promoure, recolzar i liderar la defensa d’una  societat inclusiva que prioritzi el manteniment de la qualitat de vida de les persones  amb discapacitat, i lluitar per un canvi de valors que promoguin la igualtat de drets de  otes les persones.

Som entitat

Som una entitat participativa, transparent, amb un equip interdisciplinari professional i un voluntariat actiu.

Atenem a persones amb discapacitat derivada per una malaltia neurodegenerativa i als seus familiars de forma individualitzada i en adaptació constant per a poder oferir la millor atenció possible.

Som persones

A La Llar treballem pel reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat, promovem la valoració de les persones en el seu conjunt, en igualtat d'oportunitats i drets. Fomentem les capacitats de totes treballant desde l'individu fins al col·lectiu.

Som societat

Som un col·lectiu reivindicatiu en pro de l'accessibilitat universal i el reconeixement de les persones amb discapacitat. Volem una societat implicada i participativa, que accepti les diferències de manera positiva i on tothom tingui dret a decidir. Detectem i denunciem actuacions que discriminen a les dones amb discapacitat.​

Lluitem per una societat que valori les capacitats per sobre les discapacitats, ens ajudes?