CAN-ESCLEROSI MÚLTIPLE

L’Associació Tinerfeña d’Esclerosi Múltiple (ATEM) ha donat avui per finalitzada la seva campanya de recollida col·lectiva de fons, amb la qual en 35 dies ha aconseguit 6.969 euros per dotar d’equipament fisioterapèutic especialitzat al Centre d’Atenció Neuropsicosocial que preveu obrir l’entitat.

La ATEM agraeix en un comunicat el suport del Consell de Tenerife mitjançant el Programa Tenerife Solidari i de l’empresa Univers Crowdfunding, que han aportat “totes les eines necessàries i suport” perquè la campanya acabés “sent tot un èxit”.

Els diners recaptats permetrà adquirir una grua hidràulica per realitzar la transferència de les persones amb mobilitat reduïda i que així puguin rebre els serveis terapèutics que necessiten, dues lliteres plegables per facilitar el tractament a domicili i dos “tens-ens” per treballar la neuroestimulació, ajudant a mantenir el trofisme muscular i disminuir el dolor.

A més es podrà adquirir un equip d’un ultrasò per al tractament de patologies del sistema múscul-esquelètic, així com material fungible especialitzat.

L’Associació també expressa el seu agraïment al Col·legi Oficial de Fisioterapeutes ia la Fundació La Caixa, així com a les persones que han realitzat alguna aportació durant la campanya.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.lavanguardia.com/local/canarias/20161025/411322934506/recaudan-casi-7000-euros-en-35-dias-para-equipamiento-esclerosis-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content