El Ministeri de Sanitat ha reconegut a la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital de Bellvitge com a centre de referència per a Espanya en el tractament d’aquesta malaltia neurodegenerativa, segons ha informat avui el centre sanitari.El Ministerio de Sanidad ha reconocido a la Unidad de Esclerosis Múltiple del Hospital de Bellvitge como centro de referencia para España en el tratamiento de esta enfermedad neurodegenerativa, según ha informado hoy el centro sanitario.

Aquesta unitat controla més de 1.000 malalts i realitza un centenar de visites setmanals. Els professionals de la unitat diagnostiquen cada any uns 30 casos nous.

A més de pacients amb esclerosi múltiple és centre de referència per a pacients amb malalties neurodegeneratives de baixa incidència.

El servei col · labora en múltiples projectes d’investigació clínica tant nacionals com internacionals i ha estat pioner en la investigació sobre el pronòstic de la malaltia i la determinació de biomarcadors. A més, disposa del biobanc més important d’Europa.

L’acreditació del Ministeri de Sanitat autoritza el centre de l’Hospitalet a rebre malalts d’altres comunitats per a la prestació d’assistència de qualitat en determinades patologies complexes. Es tracta d’una designació per cinc anys.

L’Hospital de Bellvitge forma part del “Health Universitat de Barcelona Campus” (HUBc), una aliança que engloba a trenta entitats dedicades a la formació, la investigació i la transferència de coneixement en el terreny de les ciències de la salut.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1352084

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Esta unidad controla a más de 1.000 enfermos y realiza un centenar de visitas semanales. Los profesionales de la unidad diagnostican cada año unos 30 casos nuevos.

Además de pacientes con esclerosis múltiple es centro de referencia para pacientes con enfermedades neurodegenerativas de baja incidencia.

El servicio colabora en múltiples proyectos de investigación clínica tanto nacionales como internacionales y ha sido pionero en la investigación sobre el pronóstico de la enfermedad y la determinación de biomarcadores. Además, dispone del biobanco más importante de Europa.

La acreditación del Ministerio de Sanidad autoriza al centro de L’Hospitalet a recibir enfermos de otras comunidades para la prestación de asistencia de calidad en determinadas patologías complejas. Se trata de una designación por cinco años.

El Hospital de Bellvitge forma parte del “Health Universitat de Barcelona Campus” (HUBc), una alianza que engloba a treinta entidades dedicadas a la formación, la investigación y la transferencia de conocimiento en el terreno de las ciencias de la salud.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1352084

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content