Nou servei de Renfe que permetrà la compra de bitllets on line per a les persones amb discapacitat

– Potenciarà el sistema de vendes d’aquestes places, equiparant les persones amb discapacitat amb la resta de passatgers.
– El nou servei estarà disponible a partir del 21 d’octubre.
– En realitzar la reserva el sistema avisarà si alguna estació (d’origen o destí) no és accessible, mostrant un avís denegant la comprar de la plaça.

En aquesta adreça Web de Renfe podem descarregar una guia per a discapacitats: http://www.renfe.es/gsf/pdf/guia04032009.pdf

També ofereix Renfe la Tarjeta Dorada per als pensionistes majors de 18 anys i beneficiar-se així, d’algunes ofertes i descomptes en diferents viatges.

Telèfon de l’oficina central d’atenció a les persones amb discapacitat: 902 24 05 05

Nuevo servicio de Renfe que permitirá la compra de billetes on line para las personas con discapacidad

– Potenciará el sistema de ventas de estas plazas, equiparando a las personas con discapacidad con el resto de pasajeros.
– El nuevo servicio estará disponible a partir del 21 de octubre.
– Al realizar la reserva el sistema avisará si alguna estación (de origen o destino) no es accesible, mostrando un aviso denegando la comprar de la plaza.

En esta dirección Web de Renfe podemos descargar una guía para discapacitados: http://www.renfe.es/gsf/pdf/guia04032009.pdf

También ofrece Renfe la Tarjeta Dorada para los pensionistas mayores de 18 años y beneficiarse así, de algunas ofertas y descuentos en diferentes viajes.

Teléfono de la oficina central de atención a las personas con discapacidad: 902 24 05 05

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content