L’esclerosi múltiple és una malaltia amb base genètica i es podria combatre desarrllando fàrmacs per al sistema immune .La esclerosis múltiple es una enfermedad con base genética y se podría combatir desarrllando fármacos para el sistema inmune.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia que ha tractat de combatre’s de moltes formes, i s’ha investigat cada vegada a fons, l’última investigació va trobar que l’EM també està relacionada amb la malaltia de Crohn i diabetis tipus 1.

D’acord amb els investigadors això obre una finestra per desenvolupar fàrmacs més encaminats a combatre els mals que la malaltia provoca.

L’estudi, publicat en Nature, va trobar que l’EM té 29 variacions genètiques, la qual cosa fa més complicat crear tractaments i per això els especialistes diuen que ha de fer-se un que específicament actuï sobre el sistema immune.

Per aconseguir-ho els especialistes diuen que ha de prendre’s com a base les cèl·lules T, ja que juguen un paper clau per generar una resposta immune i poden impedir el desenvolupament de la malaltia.

Alastair Compston, de la Universitat Cambridge, que va codirigir l’estudi, va dir que aquesta podria ser la clau, doncs ja s’han desenvolupat medicaments que apunten just al sistema immune de gran eficàcia com rituximab, venut com Rituxan per Roche, i Biogen per combatre la leucèmia; Tysabri de Biogen i Elan Lemtrada, comercialitzat com Campath per la unitat Genzyme de Sanofi per al càncer, i Zenapax o daclizumab d’Abbott i Biogen.

Aquest estudi solament confirma el que ja sabien alguns especialistes com Chris Cotsapas, de la Universitat Yale a Estats Units i director de l’estudi, que aquest tipus de malalties tenen la seva base genètica i des d’aquí poden atacar-se. (Amb informació de la jornada).

 

http://www.sumedico.com/nota8761.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La esclerosis múltiple (EM) es una enfermedad que ha tratado de combatirse de muchas formas, y se ha investigado cada vez a fondo, la última investigación encontró que la EM también está relacionada con la enfermedad de Crohn y diabetes tipo 1.

 De acuerdo con los investigadores esto abre una ventana para desarrollar fármacos más encaminados a combatir los males que la enfermedad provoca.

 El estudio, publicado en Nature,  encontró que la EM tiene 29 variaciones genéticas, lo que hace más complicado crear tratamientos y por ello los especialistas dicen que debe hacerse uno que específicamente actúe sobre el sistema inmune.

 Para lograrlo los especialistas dicen que debe tomarse como base las células T, ya que juegan un papel clave para generar una respuesta inmune y pueden impedir el desarrollo de la enfermedad.

 Alastair Compston, de la Universidad Cambridge, que codirigió el estudio, dijo que esta podría ser la clave, pues ya se han desarrollado medicamentos que apuntan justo al sistema inmune de gran eficacia como rituximab, vendido como Rituxan por Roche, y Biogen para combatir la leucemia; Tysabri de Biogen y Elan Lemtrada, comercializado como Campath por la unidad Genzyme de Sanofi para el cáncer, y Zenapax o daclizumab de Abbott y Biogen.

 Este estudio solo confirma lo que ya sabían algunos especialistas como Chris Cotsapas, de la Universidad Yale en Estados Unidos y director del estudio, que este tipo de enfermedades tienen su base genética y desde ahí pueden atacarse. (Con información de La jornada).

http://www.sumedico.com/nota8761.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content