L’investigador australià, Prof Brian Càmeres de l’Hospital Austin, Melbourne, ha publicat els resultats del seu estudi finançat per MSRA en la prevalença de la insuficiència venosa crònica cefaloraquidi (CCSVI) a principis de l’EM (llegir el resum aquí).   El investigador australiano, Prof Brian Cámaras del Hospital Austin, Melbourne, ha publicado los resultados de su estudio financiado por MSRA en la prevalencia de la insuficiencia venosa crónica cefalorraquídeo (CCSVI) a principios de la EM (leer el resumen aquí).
CCSVI és una condició en la qual s’impedeix el drenatge de la sang des del cervell i la medul·la espinal. Es creu que CCSVI pot contribuir al desenvolupament o símptomes de l’esclerosi múltiple i va ser descrit originalment pel Dr. Zamboni d’Itàlia en 2009. En la seva mostra, a totes les persones amb EM tenien CCSVI mentre que en individus sans no va mostrar evidències de CCSVI. Estudis posteriors han estat incapaços de replicar aquesta marcada diferència en la prevalença de CCSVI. Alguns estudis han trobat una major prevalença de CCSVI en l’EM, però també han demostrat que està present en individus sans i en pacients amb altres malalties neurològiques (OND). Per a versions anteriors redactades sobre CCSVI, per favor escriure ‘CCSVI “en el quadre de recerca d’est assetjo web.

Resultats australians

L’estudi el Prof Càmera prova si CCSVI és més freqüent en les persones amb SDA (Síndrome clínica o desmielinizante aïllat) o lleu EM, la qual cosa implicaria un paper per la CCSVI en el desenvolupament de l’EM. L’estudi va examinar a 70 persones, compost per 94% amb EM remitent recidivante amb una puntuació de discapacitat expandida (EDSS) de 2 o menys i un 6% amb síndrome clínicament aïllada (CIS – un primer atac d’EM-com a símptoma ) i ho van comparar amb 70 individus sans. Els controls no tenien relació amb les persones amb EM i van ser aparellats per edat i sexe.
Els subjectes van ser examinats per ultrasons usant els criteris publicats pel Dr. Zamboni, amb CCSVI defineix com la presència de dues o més criteris de Zamboni. El comunicat del Prof Càmera en estreta col·laboració amb el Dr. Zamboni per cerciorar-se que la interpretació dels criteris d’acord a les descripcions del Dr. Zamboni. L’equip australià també es deriva dels seus propis criteris d’anomalies venosas, que estaven estretament relacionats amb els criteris de Zamboni, però amb els paràmetres definits en relació a les alteracions del flux i estrenyiment de la vena yugular interna.

Els paràmetres de flux venoso es van estudiar amb gent ficada al llit de cap per amunt (de cúbito supí) i postures assegudes. Acurades mesures es van adoptar per garantir que l’ecografista no sabia si els participants tenien EM, incloent la no discussió de la situació clínica del subjecte i l’auxiliar d’ecografia estaven absents de la sala mentre els subjectes es van col·locar en individualment fora de la llitera. Un qüestionari realitzat amb l’ecografista després de cada subjecte va confirmar que el cegamiento va ser reeixit.

Només una persona, una persona sense EM, va satisfer la definició de Zamboni de CCSVI. No obstant això, 19 pacients amb EM i 13 controls presentaven anormalitats criteris de Zamboni, aquesta diferència s’explica per un augment de la prevalença d’estrenyiment de la vena yugular interna, definida com a àrea de secció transversal 0.3cm2 o menys. Utilitzant la mesura dels equips més clarament definida de l’estenosis, la diferència va desaparèixer. Aquest mètode més rigorós va ser dissenyat per evitar possibles errors introduïts per compressió de la vena o de costat a costat normal de variació de diàmetre de la vena. Una anàlisi més detallada va revelar una vàlvula anormal vena yugular interna en 7 persones amb EM i un control.

L’equip va concloure que la CCSVI no té un paper causal en l’EM. No obstant això, un augment aparent de la vena yugular interna crea anormalitats en les persones amb EM- Es requereix investigació addicional.

Document complet
Font: Investigació d’Esclerosi Múltiple Austràlia © 2012 Multiple Sclerosis Research Austràlia (25/09/12)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

CCSVI es una condición en la que se impide el drenaje de la sangre desde el cerebro y la médula espinal. Se cree que CCSVI puede contribuir al desarrollo o síntomas de la esclerosis múltiple y fue descrito originalmente por el Dr. Zamboni de Italia en 2009. En su muestra, a todas las personas con EM tenían CCSVI mientras que en individuos sanos no mostró evidencias de CCSVI. Estudios posteriores han sido incapaces de replicar esta marcada diferencia en la prevalencia de CCSVI. Algunos estudios han encontrado una mayor prevalencia de CCSVI en la EM, pero también han demostrado que está presente en individuos sanos y en pacientes con otras enfermedades neurológicas (OND). Para versiones anteriores redactadas sobre CCSVI, por favor escribir ‘CCSVI “en el cuadro de búsqueda de este sitio web.

Resultados australianos
El estudio el Prof Cámara prueba si CCSVI es más frecuente en las personas con SDA (Síndrome clínico o desmielinizante aislado) o leve EM, lo que implicaría un papel para la CCSVI en el desarrollo de la EM. El estudio examinó a 70 personas, compuesto por 94% con EM remitente recidivante con una puntuación de discapacidad expandida (EDSS) de 2 o menos y un 6% con síndrome clínicamente aislado (CIS – un primer ataque de EM-como síntoma ) y lo compararon con 70 individuos sanos. Los controles no tenían relación con las personas con EM y fueron emparejados por edad y sexo.

Los sujetos fueron examinados por ultrasonidos usando los criterios publicados por el Dr. Zamboni, con CCSVI define como la presencia de dos o más criterios de Zamboni. El comunicado del Prof Cámara en estrecha colaboración con el Dr. Zamboni para cerciorarse de que la interpretación de los criterios de acuerdo a las descripciones del Dr. Zamboni. El equipo australiano también se deriva de sus propios criterios de anomalías venosas, que estaban estrechamente relacionados con los criterios de Zamboni, pero con los parámetros definidos en relación a las alteraciones del flujo y estrechamiento de la vena yugular interna.

Los parámetros de flujo venoso se estudiaron con gente acostada boca arriba (de cúbito supino) y posturas sentadas. Cuidadosas medidas se adoptaron para garantizar que el ecografista no sabía si los participantes tenían EM, incluyendo la no discusión de la situación clínica del sujeto y el auxiliar de ecografía estaban ausentes de la sala mientras los sujetos se colocaron en individualmente fuera de la camilla. Un cuestionario realizado con el ecografista después de cada sujeto confirmó que el cegamiento fue exitoso.

Sólo una persona, una persona sin EM, satisfizo la definición de Zamboni de CCSVI. Sin embargo, 19 pacientes con EM y 13 controles presentaban anormalidades criterios de Zamboni, esta diferencia se explica por un aumento  de la prevalencia de estrechamiento de la vena yugular interna, definida como área de sección transversal 0.3cm2 o menos. Utilizando la medida de los equipos más claramente definida de la estenosis, la diferencia desapareció. Este método más riguroso fue diseñado para evitar posibles errores introducidos por compresión de la vena o de lado a lado normal de variación de diámetro de la vena. Un análisis más detallado reveló una válvula anormal vena yugular interna en 7 personas con EM y uno control.

El equipo concluyó que la CCSVI no tiene un papel causal en la EM. Sin embargo, un aumento aparente de la vena yugular interna crea anormalidades en las personas con EM- Se requiere investigación adicional.

Documento completo

Fuente: Investigación de Esclerosis Múltiple Australia © 2012 Multiple Sclerosis Research Australia (25/09/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content