Rtve.es estrena el tráiler de 100 metres, la nova pel·lícula de Dani Rovira, una història real de superació en la qual interpreta a Ramón Arroyo, diagnosticat de esclerósis múltiple

RTVE.es estrena el tráiler de 100 metros, la nueva película de Dani Rovira, una historia real de superación en la que interpreta a Ramón Arroyo, diagnosticado de esclerósis múltiple

La cinta, que compta amb la participació de RTVE, s’estrena el 4 proper de novembre. Dirigida per Marcel Barrena, acompanyaran a l’actor malagueny en el seu paper més dramàtic fins al moment Karra Elejalde, Alexandra Jiménez i Maria de Medeiros.
100 metros està basada en la història real de Ramón Arroyo, al que un dia li diagnostiquen esclerosi múltiple i li comuniquen que aviat no podrà caminar ni 100 metres, encara que gràcies a la seva determinació i autosuperación pocs mesos després competirà en una Ironman, la prova més exigent del triatló, un dels esdeveniments esportius més durs del planeta.

Sinopsi:

Ramón (Dani Rovira), pare de família, viu per al treball fins que el seu cos comença a fallar. Diagnosticat d’esclerosi múltiple, tots els pronòstics semblen indicar que en un any no serà capaç de caminar ni 100 metres. Ramón decideix plantar-li cara a la vida participant en la prova esportiva més dura del planeta.

Amb l’ajuda de la seva dona (Alexandra Jiménez) i el rondinaire del seu sogre (Karra Elejalde), Ramón inicia un peculiar entrenament en el qual lluitarà contra les seves limitacions, demostrant-li al món que rendir-se mai és una opció.

 

100 METROS. Tráiler oficial español

La cinta, que cuenta con la participación de RTVE, se estrena el 4 próximo de noviembre. Dirigida por Marcel Barrena, acompañarán al actor malagueño en su papel más dramático hasta el momento Karra Elejalde, Alexandra Jiménez y Maria de Medeiros.
100 metros está basada en la historia real de Ramón Arroyo, al que un día le diagnostican esclerosis múltiple y le comunican que pronto no podrá andar ni 100 metros, aunque gracias a su determinación y autosuperación pocos meses después competirá en una Ironman, la prueba más exigente del triatlón, uno de los eventos deportivos más duros del planeta.

Sinopsis:

Ramón (Dani Rovira), padre de familia, vive para el trabajo hasta que su cuerpo empieza a fallar. Diagnosticado de esclerosis múltiple, todos los pronósticos parecen indicar que en un año no será capaz de caminar ni 100 metros. Ramón decide plantarle cara a la vida participando en la prueba deportiva más dura del planeta.

Con la ayuda de su mujer (Alexandra Jiménez) y el gruñón de su suegro (Karra Elejalde), Ramón inicia un peculiar entrenamiento en el que luchará contra sus limitaciones, demostrándole al mundo que rendirse nunca es una opción.

 

100 METROS. Tráiler oficial español

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/cultura-en-rtvees/rtvees-estrena-trailer-100-metros-dani-rovira/3666780/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/cultura-en-rtvees/rtvees-estrena-trailer-100-metros-dani-rovira/3666780/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content