– Realitzada per l’Associació Salamanca d’Esclerosi Múltiple (Asdem)

La capital de Salamanca celebra avui una lecta a favor de les persones amb esclerosi, organitzada per l’Associació Salamanca d’Esclerosi Múltiple (Asdem).  – Realizada por la Asociación Salmantina de Esclerosis Múltiple (Asdem)

La capital salmantina celebra hoy una cuestación a favor de las personas con esclerosis, organizada por la Asociación Salmantina de Esclerosis Múltiple (Asdem).

Per recaptar fons, Asdem col · locarà 25 taules per tota la Salamanca, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. El president de Asdem, Felip Ramos, va explicar que, tot i la crisi, l’associació no ha reduït ”Cap dels serveis que l’associació presta a les persones amb esclerosi i les seves famílies”.

No obstant això, ha reconegut que ”Com ​​a conseqüència del descens de les ajudes econòmiques per part de les institucions i les aportacions de les empreses”, Han hagut de ”Realitzar reestructuracions de personal per poder mantenir l’assistència a les persones amb esclerosi” .

Així mateix, el president de Asdem ha recalcat ”La necessitat de crear una residència per poder cobrir les necessitats dels afectats de Salamanca i Castella i Lleó “. És un projecte, Va afegir, ”Que portem desenvolupant des de fa cinc anys , en els quals hem obtingut els terrenys, cedits per l’Ajuntament, i el projecte i el compromís de la Junta de Castella i Lleó per donar-li suport, tot i que a causa de la situació econòmica la seva construcció està ara estancada, la qual cosa suposa un perjudici per els afectats per esclerosi de Salamanca”.

Asdem compte a Salamanca amb un centre assistencial i un habitatge tutelat.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/espana/noticias/4352473/10/12/Castilla-y-leon-salamanca-celebra-una-cuestacion-a-favor-de-las-personas-con-esclerosis.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Para recaudar fondos, Asdem colocará 25 mesas por toda la capital salmantina, de 10.00 a 14.00 y de 17.00 a 20.00 horas. El presidente de Asdem, Felipe Ramos, explicó que, pese a la crisis, la asociación no ha reducido “ninguno de los servicios que la asociación presta a las personas con esclerosis y sus familias”.

Sin embargo, reconoció que “como consecuencia del descenso de las ayudas económicas por parte de las instituciones y las aportaciones de las empresas”, han tenido que “realizar reestructuraciones de personal para poder mantener la asistencia a las personas con esclerosis”.

Asimismo, el presidente de Asdem recalcó “la necesidad de crear una residencia para poder cubrir las necesidades de los afectados de Salamanca y Castilla y León”. “Es un proyecto”, añadió, “que llevamos desarrollando desde hace cinco años, en los que hemos obtenido los terrenos, cedidos por el Ayuntamiento, y el proyecto y el compromiso de la Junta de Castilla y León para apoyarlo, aunque debido a la situación económica su construcción está en estos momentos estancada, lo cual supone un perjuicio para los afectados por esclerosis de Salamanca”.

Asdem cuenta en Salamanca con un centro asistencial y una vivienda tutelada.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/espana/noticias/4352473/10/12/Castilla-y-leon-salamanca-celebra-una-cuestacion-a-favor-de-las-personas-con-esclerosis.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut