La Conselleria de Sanitat treballa en la posada en marxa d’un Pla Estratègic de Neurologia que inclogui l’atenció específica a pacients amb esclerosi múltiple , per donar resposta a les seves necessitats i també a les de les seves famílies.La Consejería de Sanidad trabaja en la puesta en marcha de un Plan Estratégico de Neurología que incluya la atención específica a pacientes con esclerosis múltiple, para dar respuesta a sus necesidades y también a las de sus familias.

Ho ha anunciat avui el conseller Jesús Sánchez Martos al centre esportiu l’Elipa on ha inaugurat la XXII edició de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que organitza la Fundació d’Esclerosi Múltiple en més d’una trentena de piscines de la Comunitat per conscienciar els ciutadans sobre aquesta malaltia que pateixen 6.500 persones a la regió .

Segons una nota de Sanitat, Sánchez Martos ha animat els ciutadans a que nedin per fer més visible aquesta malaltia i superar el repte de l’anterior edició de 637.787 metres recorreguts, en una iniciativa que uneix esport i solidaritat en suport a la investigació de la malaltia.

El Pla Estratègic de Neurologia que ha anunciat el conseller tindrà l’objectiu de coordinar els nivells assistencials i sociosanitaris d’atenció.

En l’actualitat, la Comunitat disposa de 7 Unitats d’Esclerosi Múltiple que estan ubicades als hospitals de la Pau, la Princesa, Gregorio Marañón, 12 d’Octubre, Ramón i Cajal, Clínic San Carlos i Porta de Ferro-Majadahonda, de les que les tres últimes són Unitats de referència nacional (CSUR).

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa, crònica i progressiva que comença en la joventut i és la segona causa de discapacitat entre la població jove, només per darrere dels accidents de trànsit .

Lo ha anunciado hoy el consejero Jesús Sánchez Martos en el centro deportivo La Elipa donde ha inaugurado la XXII edición de la campaña “Mójate por la Esclerosis Múltiple”, que organiza la Fundación de Esclerosis Múltiple en más de una treintena de piscinas de la Comunidad para concienciar a los ciudadanos sobre esta enfermedad que padecen 6.500 personas en la región.

Según una nota de Sanidad, Sánchez Martos ha animado a los ciudadanos a que naden para hacer más visible esta enfermedad y superar el reto de la anterior edición de 637.787 metros recorridos, en una iniciativa que aúnadeporte y solidaridad en apoyo de la investigación de la enfermedad.

El Plan Estratégico de Neurología que ha anunciado el consejero tendrá el objetivo de coordinar los niveles asistenciales y sociosanitarios de atención.

En la actualidad, la Comunidad dispone de siete Unidades de Esclerosis Múltiple que están ubicadas en los hospitales de La Paz, La Princesa, Gregorio Marañón, 12 de Octubre, Ramón y Cajal, Clínico San Carlos y Puerta de Hierro-Majadahonda, de las que las tres últimas son Unidades de Referencia Nacional (CSUR).

La Esclerosis Múltiple es una enfermedad neurodegenerativa, crónica y progresiva que comienza en la juventud y es la segunda causa de discapacidad entre la población joven, sólo por detrás de los accidentes de tráfico.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.madridactual.es/20160710728555/sanidad-prepara-un-plan-estrategico-para-pacientes-con-esclerosis-multiple

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.madridactual.es/20160710728555/sanidad-prepara-un-plan-estrategico-para-pacientes-con-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content